|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Problem sa grafickom
Pozdrav svima. Imam jedno pitanje i muci me. Ovak je: Prvo konfa: maticna Biostar A58ML i procesor amd a4 x2 7300, 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz Corsair, Napajanje 550W Corsair, Hard Disk 500 GB Toshiba 32 MB Cache, Samsung 24' Samsung FULL HD Slozio sam jedno racunalo, cisto da moji imaju. E sad ovako je stvar , konfa je ovakva nutra je neki amd procesor koji sam u linksu platio 300 kn prije 2 godine ,sa nekom biostar maticnom. Dosad sam koristio VGA izlaz na maticnoj. Nabavio jednu HD 6850, i reko cak mi i youtube lag, i normalno zbog grafe. Spojio sam ju nutra ,dam joj struje, upalim kompjuter, nekaj zaj***va al eto upali se.. i reko idem instalirat drivere. Nesto baca, greske reko idem formatirat.Naci graficka uspjesno radi(iskljucio integriranu u biosu). Sad idem ja formatirat, kad ono ,nece sliku bacit. Onda vadim bateriju iz biosa da mi se vrati bios jer mi nije nis bilo na slici. Vratim ja na integriranu radi. Ali SAMO kad iskljucim barem 1 onaj dodatni x6 pin za 6850 grafu. Zasto kad formatiram nece sad dat sliku na 6850? nejde opce ni na jedan izlaz odjednom, neznam zasto. pomoc? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|