|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Cudne mi se stvari dogadjaju od jucer. Krenuo reinstalirat win 10 pro radi upalog virusa, instaliram windowse dignem drivere i programe i nakon toga problemi. Non stop mi izbacuje plavi ekran tj svako malo s greskom i da treba restart. Kad pokrenem testove kad kad prodje sistem al u vecini slucajeva opet plavi ekran. Formatiram disk (ssd) instaliram win 7 ultimate dignem drivere i opet problemi, tj sistem mi dize nekih 2 minute, vrti se logo windowsa, i onda kad udje u win kolko tolko normalno radi. Gasenje je brzo i bez problema. Al ocito nesto nije u redu. Imali ko ideju sta bi moglo biti? Konfiguracija je pod moj komp vidljiva. Hvala na svakoj pomoci 🙂 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stavi neki live Linux. Ako se on pokreće, onda je prije do ssd-a nego ploče. Ako želiš eliminirati ssd kao sumnjivca, instaliraj winse na neki hard. Ako rade, onda reklamiraj ssd. Nisam stručnjak, ali pretpostavljam da proizvođač ssd-a ima neki alat s kojim bi se mogla provjeriti ispravnost diska. Pronađi ga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Problem rijesen Backup disk otisao i radio mi problem Hvala svima na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|