|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel se još uvijek neki nadaju da će neki "PEČ" dovesti autonomiju baterije dovesti na razinu Z3? mislim da neće. koji letdown umjesto da nastave gdje su stali, oni sa baterijom otišli 2 koraka unatrag. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da, to je prvenstveno zbog "termoelektrane" zvane sd810... Doduse sony je uspija i donekle obuzdati grijanje sa heat-pipeovima al svejedno se đubre grije... Inace jako lijep mob i vrhunski izrađen. Slony je triba biti malo pametniji pa ubaciti sd808 i time smanjiti grijanje a produziti bateriju, no ima to grijanje i svoje prednosti - korisnici nece imati problema sa hladnim rukama po zimi ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
samo 3GB RAM-a ? |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
pa neki kinezi već imaju 4GB RAM-a ![]() |
|
|
|
#8 |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#9 |
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Biće mala pumpica unutra i lajtunzi od promjera 0,5 mm (kao Tikky II tehnička olovka) i bude cirkulirala tekućina za lađenje ![]() Fakat idiotizam. Još najbolje da se počnu video fajlovi renderirat na mobitelima, budući je hard core gejming na mobitelima već skoro pa mainstream ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Haha, da - bas debilana... Al ocito su morali ubaciti nesto unutra da odvede toplinu sa soc-a... Ostali proizvodjaci koji su izostavili takva rijesenja i nisu bas dobili pozitivne komentare od kupaca zbog velikog grijanja uredjaja i povremene nefunkcionalnosti. To sto je sony napravija je cak i pohvalno, a jedan od razloga tome nije renderiranje nit ista slicno nego upravo osnovna funkcija (poput snimanja uhd videa, povremeno igranje, multitasking i sl.) pri cemu bi se mob pregrijava, u nekim slucajevima i gasija. Sto se mene tice mogu oni ugurati i vapor chamber unutra ako ce to osigurati neometan rad i performanse uredjaja ![]() |
||
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma svaka cast za ideju i izvedbu iste ali najpozitivnije bi bilo da su stavili 808icu unutra ili bilo koji drugi cpu da ti mos obavljat osnovne funkcije telefona plus tu i tamo koja fotka a ne ovaj multicore 3ghz piece of shit.
|
|
|
#15 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Naravno, predlažem da testni primjerak udjelite nekome sa starim dobrim Z1. Npr. meni
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|