|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
acer 5552, mozda krepala grafa? ako netko zna
znaci radi se o laptopu acer aspire 5552 starom 4 godine, do prije 2 mjeseca radio ko beba i odjednom je bacio artafekte na ekranu prvo sam mislio da je grafa pa sam spojio na tv s hdmi-om i slika bila super pa sam mislio da je flat za ekran otiso jer nekad su se pojavljivali artafekti a nekad ne, kasnije su postajali sve ucestaliji i na kraju cijelo vrijeme i jednom sam ga ponovno isao spojit na tv ali nista se nije desavalo kod aga nisam ustekao, tako je radio jos mjesec dana i onda sam izvadio 1gb rama od 3 ukupno i taj jedan zamjenio za isti keks 2gb tako da ima 4, dan poslje tog odjednom ekran je pretao svjetlit znaci slika se vidjela tamo negdje daleko u mraku (bez pozadinskog osvjetljenja), i kasnije je nestala i slika, pricekao pol sata upalio ga i sve 5 osim artafekata, i onda je poceo tako se gasit ekran i upalio bi se cca svaki 3 put kad bi ukljucio laptop, da bi sad na kraju se prestao palit uopce, znaci na laptopu svjetli ledica za power on i eventualno za bateriju ako ustekam punjac ili ako je baterija prazna, ledica za hard ne mrda, slike nema uopce ni na laptopu ni na vga i hdmi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|