|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
fali 4,6GB mjesta na hardu
ovako išao sam raditi backup svog kupljenog DVDa i nakon kaj sam ga backupirao i spržio na DVD išao sam napraviti backup drugog DVD-a. Prije toga sam zbrisao folder u koji sam spremio fileove od prvog backupa kako bih dobio potreban prostor na disku. Pregledom diksa ustanovio sam da mi fali upravo tih 4,7GB prostora i d anemam dovoljno mjesta na disku. Pokrenuo sma cleanup iz winodowsa, norton cleansweep, no tih 4,7 GB mi još uvjek fali.. Pitanje glasi gdje mi se krije tih 4,7GB da ih ubijem i da si oslobodim prostor na disku.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Jesi napravio "Empty recycle bin"? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
|
Dječače, nult :rooleys: prvo 4,7GB ti NE stane u Recycle bin drugo čitaj kaj sam napisao Cleansweep 8 ergo čišćenje svega).
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
...: sweating : sweating Ako nista drugo probaj dobri stari restart, i meni se znalo dogadjati da pobrisem nekaj a OS ne registrira to - obrise ali nije doslo do povećanja slobodnog prostora.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
kad vec imas nortona, klikni desnim na recycle bin pa empty norton protected files. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
:clap: :clap: :clap: :clap: BTW komotno i isključi to sranje jer će ti mjesto polako sve više iviše nestajat.Ta neugodna "navika" norton systemworksa čuva sve što si u neri spržio i kada nero obriše.Koji će nam to kurac opet??:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
|
Nije problem u recycle bin jer je RB na C: u a meni je problem s D: ( druga particija) sada se miseriozno vratilo 2,3GB:confused: A kaj se tiče unerase programa to sam naučio cjeniti još na 386 ici.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
@tooma - imam ja unerase program,ali onaj od tune up utilities-a koji misteriozno ne guta diskovni prostor ko bermudski trokut.Pa mislim da bi uradio harakiri da moram ponovo pravit katalog igara tako da znam i više no cijenit takve uratke,ali još više cijenim 5GB diskovnog prostora.Neznam šta će mi ponovno isprženi .img od nere. ![]() @isus - control panel->folder options->view->odznači hide prodected operating system files.Sada odi na D: i pobriši sva govna iz recycler foldera i trebao bi dobit svih 4,7GB.Usput,norton protected rbin čuva na onom disku na kojem su se pizdarije nalazile dok si ih još koristio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Hmm, možda je dio otišo i na system restore? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Propali Amigaš
|
Btw, da ne zaboravim ![]() "Dječače" 13 godina sam stariji od tebe ![]() "prvo 4,7GB ti NE stane u Recycle bin" stane, stane "drugo čitaj kaj sam napisao Cleansweep 8 ergo čišćenje svega)." svega osim...4.6gb? ![]() I , jel se pojavilo 4.6gb? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|