|
![]() |
#2 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Eo pročito sam i ovaj samo da znaš Hrvoje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
@ darkydark odlicna recenzija ![]() ![]() Na slici gore lijevo to je crveni poklopac da ne ulazi prasina ? Kakve su ove crvene grancice na ispuhu hlađenja ? Koji ih je maknuo, da ih nema na drugim slikama ? ![]() ![]() I tata bi sine ![]() ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 30.06.2015. u 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Imal kakav docking općenito za te gaymehrske laptope?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#14 |
Avocado
|
Nemoj me žderat, to je dakle čitavo kućište s ekstra grafom. Jel ti omogućava i da overkloukaš proc u laptopu? ![]() (syss se nada da je prozračno tak da može crossfire sa fury x ugradit)
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pffff... ijopet kažem to poslovna rješenja imaju odavno, oke ruku na srce bio je limit potrošnje po toj externoj grafi, ali eto da sada idemo istraživati tko je imao kakav limit i koliko je koji unit koštao vjerujem da bi brzo došli do mog proročanstva u obliku ultra-mega-gaming-atomic-stabilazer koji je isti q, a košta duplo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Avocado
|
Gregure pazi da ti cigo ne dođe. Sad na poslu sam si uzeo dodatni "stari" laptop uz ZBook 15 koji sam na početku dobio: T420. Samo bih htio reći da je tipkovnica na tim thinkpadima savršena. Ova nova sranja, pa to je za popizdit, kad trebam kilometarsku šifru za dekript diska upisati redovito napravim 2-3 pogreške jer su tipke preplitke ![]() Hoćeš reći da si mogu doma dofurati docking od T420 i na njega spičiti T61? Ako da to su izvanredne vijesti ![]()
![]() |
#22 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
di si to pročitao... 400 serija još ide, ali sve iznad toga ne ide ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|