|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
Nikako da povežem repetitor s routerom ?
Dobio sam tzv. repetitor WS320 za pojačanje wi-fi signala i nikako da mi proradi, več 4 dana se izluđujemo ali uzalud. Donio sam taj WS320 repetitor u istu prostoriju gdje je i router “Thompson782i” , na routeru sam pritisnuo onaj okrugli gumb sprijeda, na WS320 repetitoru sam pritisnuo tipku za povezivanje s routerom i držao je oko 15 sec. Počela je treperiti žuta lampica (ubrzano) oko 2 minuta, zatim je treperila (sporijim ritmom) još 2 minuta da bi na kraju svjetlila stalno žuta lampica. Pet puta smo ponovili postupak ali nikako da zasvijetli zelena lampica. Kontaktirao sam i T-com na facebooku ali ni oni neznaju kako se to podešava Jeli moguče da je to toliko komplicirano za podesiti. Ima li nade da mi iko pomogne |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Spoji ga mrežnim kablom sa računalom i pokušaj ga tako konfigurirati. Pogledaj uputstva koja si dobio uz repeater. . Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 22.06.2015. u 12:00. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
1 - otvori web konfig TG782 i pročitaj / zapiši SSID (ime wifi mreže) i password, ako default nije mijenjan piše ti i na naljepnici 2 - zaboravi WPS proceduru, moguće da nije uključena u TG782 3 - otvori i pročitaj manual (vidi sekciju 4) > http://mobilicity.ca/media/files/pho...User_Guide.pdf 4 - da budeš siguran, prvo odradi reset WS320 (pritisni reset taster 1 - 2 sec. i prati boje prednjeg tastera) 5 - odradi manual proceduru opisanu u manualu ili prati video: http://www.youtube.com/watch?v=fUUJQZ_KJDI http://www.youtube.com/watch?v=9dwHmJPZDis @RAUL Nemoj pisati napamet, prvo provjeri "činjenice", taj uređaj nema mrežni port. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Istina, ja sam greskom gledao model WS322 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Nije mi jasno da je to tako komplicirano a u uputama piše da samo treba pritisnuti gumb na Routeru i nakon toga pritisnuti gumb (10 sec) na Repetitoru. I to je sve. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 22.06.2015. u 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ala je komplicirano, imaš pratit 4 - 5 koraka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Izvinjavam se, u pravu si nije komplicirano, ja sam krivo shvatio nešto. Uglavnom probaču poslije to uraditi prema uputama koje si mi poslao. Pretpostavljam u čemu je bila greška, ja sam dobio upute da držim tipku na repetitoru oko 10 sec dok ne uspostavi vezu s ruterom, ali tu piše da je možda potrebno i do 2 minuta držati tu tipku dok se ne pojavi zeleno svijetlo. Nadam se da je samo u tome problem. Javiču poslije jesam li uspio ili ne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|