|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
WaitToKillTime
naime win mi se sporo gase, oko3min znam da ima ovaj kljuc iz naslova negdje u registry-u ali ne mogu ga naci ovo se kao promijeni iz 20000 u 2000 ili slicno find opcija ne pomaze ako neko zna kako ga naci ili gdje ga treba napraviti nek javi
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Skidi si neki Windows tweaker i u njemu možeš to promjenit. Preporučam TuneUp Utilities 2006 jer ima sve što će ti ikad trebat.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Desni klik na desktop>Create New Shortcut i onda upiši (unesi) ovo: Target: %windir%\system32\shutdown.exe -s -t 00 Start in: %windir% |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
to znaci da ce mu se kompjuter trenutno pocet gasit, ne i ugasit a sto se WaitToKillTimea tice ne bi preporucio da se to dira
![]() |
![]() |
#7 |
-------
|
@Tooma Ne znam dal si ti to sprobal, ali ja to već koristim cca. godinu i pol i komp se ugasi svaki put. A kaj se tiče WiatToKillTime-a, ja sam si pomoću X-Setup-a namestil na 1ms i nema problema (nikad i nije bilo). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Isto tak s emože napravit i za restart ali to neće ubrzat gašenje kompa
![]() |
![]() |
#9 |
-------
|
@MRKONJA Ako staviš -s -t 00 onda se ubrza (malo, ali se ubrza). Uglavnom kaj se tiče ubrzavanja postupka gašenja kompa za to je (barem meni) najbolji X-Setup. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
ako stavis 3600 komp ce ti se pocet gasit nakon sat vremena ako stavis 0 komp ce se pocet gasit odma nakon sto se pocme gasit proces je identican i trajat ce jednako (naravno uz pretpostavku da je sadrzaj memorije identican ali necemo ulazit u tu filozofiju)
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
da pojasnim ovo sto sam ja trazio je da u registy-u promjenim vrijeme koje je odredjeno da win ceka odnosno kad se krene gasiti on ce ako neki proces ne reaguje cekati njega npr 20sec ja bih to da promijenim na 2sec to sam prije radio ali sad nemogu naci uputstva za to inace kad gasim komp pogasi desktop i ostalo i dodje do logon screena i tako stoji par minuta ako neko zna drugo rjesenje please inace bootanje i ostalo radi perfektno, nije mi se komp zaledio ni restarto ima mjesec dana ![]()
![]() |
#12 |
-------
|
@Dog_Father Skini si s neta program X-Setup i napravi kak je na sliki prikazano. http://tinypic.com/view/?pic=eskwsy |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
I ja sam student...i ne gasim komp...jos nisam dobio racun za struju...al nece bit velik. ne trosi komp toliko. Preko noci mi je ugasen monitor.
![]() |
#17 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma meni komp od 4. mjeseca radi 24/7. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |