|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Mozzila thunderbird
Kako u mozzila thunderbirdu namjestiti da mi ne dowloada poruke sa servera nego da ju ja prvom vidim pa ako me zanima da ju downloadam.Pitam zato jer kada nesto ima 2Mb dok on to skine pun klinac mu treba sa 56k"tehnologijom"...
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U postavkama računa skini kvačicu sa Automatically download new messages i restartaj TB. To ti se nalazi pod server settings.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Da to sam skuzio samo nisam bio resetirao,thanx! Nego jucer me zivciralo to sta radi odmah download pa prije nego sam to nasao sam isao na t-portal/mail i ocistio email od tamo da maknem to smece od par Mb da mi thunderbird ne skida to 10 min,i sada kada upalim thunderbird uvijek mi javlja kao da imam dva nova emaila a nema nista...evo rpilog da bude jasnije... EDIT: na T-portalu/mail bila je jedan stara poruka jedan nova obje sam obrisao i nakon toga se to javlja....
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:54. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|