|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
problem s firefoxom
prije 10 minuta mi se firefox srušio. pojavio se nakon toga neki prozorčić. nešto di te pita koji user je korisnik, default ili tako nešto. da budem iskren, nisam previše ni čitao šta klikam, išao samo na next, next i finish. i dignem ponovo firefox, kad ono, početna stranica oriđiđi od firefoxa. nema više pc eksperta. dobro, kliknem na bookmarks, kad unutra PRAZNO!!! sve moje adrese pojeo mrak. e sad, jel su te adrese negdje spremljene pa da ih mogu vratit? help!
![]() |
#2 |
NITKOV
|
eh, zaboravih reć, srušio se prilikom ulaska na t-mobile stranicu. i ponovilo se!!! ček printscreen http://tinypic.com/erlit3.jpg
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Prijeđi na Firefox 1.5 beta 2 ili Operu 8.5. Za adrese probaj pogledati u Firefox-ov direktorij i potraži bookmarks. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Instalacijom beta softvera neće riješiti problem. Čini se da je problem u profilu, nešto drugo zbunjuje firefox. Prvo, probaj s AV sw, Spyboot S&D i inim skenirati računalo, da vidiš i očistiš ako se nešto nakotilo. Drugo odi, na start->run i ukucaj firefox -p tako da te na početku pita za profil. Možda se pokaže tvoj stari profil s svim podacima. Treće, Firefox drži podatke u C:\\Documents and Settings\ username\Application Data\Mozilla\Firefox i podfolderima, pokušaj izvući stare podatke otuda. Ako ti već ne prepoznaje stari profil, a fajlovi su još tu, možeš napraviti novi i kopirati stare fajlove...itd.
![]() |
#5 |
NITKOV
|
komp čist od nametnika C:\\Documents and Settings\ username\Application Data\Mozilla\Firefox ne postoji kod mene. imam do usernamea, ali Application Data\Mozilla\Firefox je nepostojeći. start - run - firefox-p mi pokreće sadašnji firefox, očišćen od bookmarksa. thanx anyway.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Wh?t th? f?ck? Daj nas prosvijetli! Kaj radi, što si napravio, ča uradio? Napravi si povremeno export bookmarka, zlu ne trebalo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|