|
![]() |
#1 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() Evo... Sve što je dobro kratko traje... Gotova je. Dokrajčilo ju je 945mhz za memu. Surfao, i pljas, samo šarene crte po monitoru.Prvo sam zabrijo da se LCD matrica napušila, al jebiga, LCD nažalost ![]() I kod bootanja, ma ustvari bilo čega grafa daje samo točkice (pormećene), kad dođe u win da se nešto jedva razaznati. Eto...apeliram na vlasnike 6800Le, smilujte joj se ![]() Bila je zvjerska grafa, 465mhz za GPu i 945 mema. Nisam stigao ni 5k u 3dmarku 05 okinut, falilo mi je par bodova. To je bila najjača grafa sa 12 pajpa... ![]() ![]() ![]() Evo suze mi idu na oči. Ide u drveni okvir i na zid iznad radnog stola ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
na kojem si kloku radio kada ti je crkla. Zao mi je zbog grafe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: 6800le R.i.p.
Citiraj:
![]() A jel imas garanciju bar? Stvarno steta takve kartice
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Koja šteta ![]() ![]() Koliko je trajala? Joooj kada pomislim da bi se to i mojoj moglo desit ![]() max joj je bio 500core i 1224 mem a ju držim na 491core i 1220...hope it is ok :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
A u kurac ![]() Ponos 12pajpanih leica je upravo RIPnul... ![]() Sam vam rekel deca da volt modanje nije zdravo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
stvarno šteta.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
dofuraj ju do mene tj kad slozim burazu komp pa cu vidjet kaj joj je ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sućut i od mene. ![]() A da probaš flešat BIOS s manjim taktovima?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Džabe si krečio!
|
Zahvaljujem svima. Pcekspertovci su suosjećajni ljudi... Evo meni su suze curile, doslovno. Ne zbog materijalne štete, nego ta grafa mi je bila posebna... ![]() Dokracio sam ju sam. Sam sam si kriv- nabrijo sam se na tišinu, uštrb voltmodovima i OC-om. U 2d-u je silencer bio na 25% (oko 65C), ali je u 3d-u pak bio na standardnih 100%... Mema je zbog toga bila stalno zagrijana, a pošto nema 2D/3D clock meme, odapela. budem screen ulovio sa digitalcem da vidite kakvu bajnu sliku daje u dosu ![]() Nemam garanciju...Long story--- ![]() A trajala je zapravo dosta...Skoro godinu dana, da sad sam se sjetio prvo smo Mental i ja kupilii LEice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() još ćemo vidjet da li će kakav Re flash pomoći. Ali sumnjam... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
steta ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Lajbek
Datum registracije: Jul 2005
|
Meni je žao tvog novčanika. kartice mi nije žao. Nego, čime je to hlađeno bilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
ali bila je pod garancijom i došla mi je nova ![]() Ja sam imao hrpu vrtikalnih linija i donekle se moglo razaznati o čemu se radi na slici, ali nikakve reanimacije nisu pomogle, dala je svoje i doviđorno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
M.U.P.
|
Meni nije žao jer je još jedna nvidia prdnula na rosu ![]() ![]() ![]() Šteta je kaj buš sad moro trošit novce ![]() Ali pci-e je u điru možda dobar motiv za prelazak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Al kak covjek veli trebalo bi na pci-e ic
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
He he, da se i ja priključim ![]() ![]() Uspješno sam ubio jednu 9600XT, pa kupio drugu- i ubio je, i odnio na garanciju ( psujući svim bogovima...), za to vrijeme nabavio 9500pro i dok je stigla 9600xt sa garancije i nju ubio. Iz navedenih razloga sam odbio overclockati grafičke kartice do kraja života jer sam očito proklet. Probah silencere,stock hlađenja,vodena.... Sad mi stiže 9800XT i nadam se da će poživjeti dosta dugo u mome caseu :clap: :clap: A 9600XT ide u prodaju cim doticna kartica stigne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Leadtek ako se ne varam. al, jaki ste... pa šta ih clockate do kraja, još je Sam dotega malo frekvu u power stripu, jel tako? :clap: ![]()
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odnosite se prema tim grafama ko prema robovima, samo udri, udri,... Normalno da će brzo odapet. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni je zao ove kartice jer je bila dokaz kaj se moglo sa LEicom . ali i dokaz koliko to traje nazalost ako se dira previse . ja sam ubio dosad Gf 4 , i nedavno Radeonku 9800pro , valjda vise necu nijednu , iako sam poceo i ovu tzv. karticu koju sad imam clockati .Sta ce biti samo od nas ako nas Carla cuje koliko ubijamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Uf, ne ide nikak skupa tišina i svinjski overclock... Onda se ružne stvari događaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Džabe si krečio!
|
Evo skrpo sam neku MX2 sa 32MB, samo tolko da sliku imam na monitoru. ![]() Evo ovako izgleda bootanje. A drugo vam neću ni pokazivat... ![]() ![]() Gotova je. Sumnjam da bu kaj pomoglo, otvoren sam na savjete... Ono lemljenje nove meme, neznam dal je to izvedivo... ![]() Da, OC i tišina nejdu zajedno. E,da grafa je bila made by Nvidija, znači čista ![]() Aj dečki nemojte sad NV vs. ATi, bilo kaj može crknut, a onda se pitaš "Zašto baš meni"... Sa mojim igranjem je na neko vrijeme gotovo, onu grafu sam si sam priskrbio, i bogami veći omjer uluženo/dobiveno nisam mogao dobit. Kupio sam ju u oglasniku prije godinu dana i platio 1560kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|