|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
(riješeno) Windows Media Player vs BS Player
Danas skinuo film u 3D formatu. Windows media player ga ne ucitava dok ga Bs Player ucitava...Isto tako, kad ga idem prebacit na usb stick od 32 gb ( prazan je) izadje mi napomena da je disk pun i da se ne moze prebacit. Film ima oko 11gb U cemu je problem?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Problem je u tome što je WMP s**nje od programa. Što se tiče sticka, možda je formatiran u FAT32 formatu koji ne podržava fileove veće od 2Gb. Preformatiraj ga u NTFS.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Evo nasao sam nesto Postupak ide ovako: Desni klik pa odaberite Properties Odaberite tab Policies i označite "Optimize for performance": OK. Sada otvorite My Computer, pa desni klik na USB Flash Drive i odaberite Format... Sada odaberite NTFS u File System padajućem meniju Kliknite na Start i sačekajte malo... USB Flash Drive će biti formatiran u NTFS i spreman za copy/paste fajlova većih od 4 GB... Ovo podebljano me buni. Meni nigdje ne pise USB Flash Drive ![]() Nasao sam. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Kao prvo - makni BS Player, stavljam ga u isti rang kao i WMP. Koristi MPC-HC, VLC ili GOM. Stick formatiraš tako da klikneš desnim klikom na njega u This PC i zatim na Format. EDIT: lol, to je ono kad odgovaraš na post koji je zapeo u tabu daleko daleko ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Da nije stick kupljen u kini ili preko ebaya ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Zašto zupy? Imam ja jedan takav iz kine koji ne valja. Imaš kakvo riješenje?
![]() |
#9 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Zasto je meni BS dobar program vec godinama. Otvara sve zivo i skida prijevode ko mutav. Lako se isti povecavaju,smanjuju i lako se vrse korekcije istoga. Strasno me zanima zasto se toliko kaki po njemu? Da nije na nacionalnoj osnovi jer ga rade Slovenci ili koji k...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
fx
Datum registracije: Sep 2007
|
I ja sam ga koristio davno prije, ali kad su ga poceli bundlati ne znam, valjda zato jer bi ekipa instalirala sve, pa me to nerviralo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Pljuju po njemu jer sa novijim verzijama se instalira i neki malware, malo je slabiji sa HD materijalima i sa zvukom. Ali vrlo praktičan i jednostavan za korištenje.
![]() |
#12 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Nikakav malaware nemam s njim jer redovito stavljam najnoviju verziju. Ne nudi nikakva bloatware s*anja tipa my pc backup,mobogenie,tune up i sl. S neta povuce kodeke odmah i sve 5. Na kvalitetnijem videu na ispodprosjecnoj kanti zna zapet,istina. Tad palim vlc i amen..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Imam jedan od 64 gb i znam da sam prije mogao prebacivati, ali sad mi prebaci 4gb i javlja grešku. Znači tako. P.S. i neće mi ga formatirati u ntfs
![]() |
#17 |
Samo polako
Datum registracije: Oct 2014
|
![]() |
#18 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Samo polako
Datum registracije: Oct 2014
|
Napravio sam to i sada mi više ne prepoznaje stick. (Na koraku 5 zaledilo, do tud sam i dosao.) Uopce ga nema u My Computeru. U device manageru ga prepoznaje, kao i na alatnoj traci u odjeljku Safe remove usb, kada kliknem Safe remove zaledi mi se komp i ništa se ne dešava. EDIT: ol rajt.
kažu da sam lud, da je novo vrijeme... Zadnje izmijenjeno od: Zé.. 29.01.2015. u 16:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|