|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Zvuk s PC-a na televizoru
Molim za pomoć! Trenutno nemam nikakve zvučnike za PC. Jel mogu ja kako spojit PC na svoj TV sa RCA - 3,5 mm kabelom da se preko TV-a čuje zvuk ? (ovaj kabel) : ![]() Inače, radi se o ovom TV-u -- Samsung UE32EH5000. Ako da, u koji utor na PC-u moram spojit kabel, u headphone utor ili neki drugi... ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Mislim da ne jer svi RCA spojevi na TV-u su izlazi bar sto se zvuka tice. Mozes poslat na scart ali onda neces imat sliku a mozda ako i imas rca input (neznam jel se zvao s video ili kako vec),mozes poslat zvuk samo je đaba kad se daljincem preko source izbornika moras prebacit tamo pa ces ostat bez slike s telke jer ce vuc signal s rca gdje su bijeli i crveni zvuk a zuti video... U globalu,raspisao sam se bezveze. Zvuk s kompa mozes poslat u telku i amen. Mozes na ova dva nacina. Kopcas se u zeleni prikljucak od 3.5mm na zvucnoj a rca kopcas u input na telki samo za dobit zvuk u zvucnicima telke moras source tipkom u s video ili kak se vec zove. Jesam maher. ![]() Zadnje izmijenjeno od: smuchac. 19.01.2015. u 00:29. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Malo sam ga ukakio jer sam se raspisao i vrlo vjerojatno te zbunio al cisto da znas da se moze. Tim kabelom je najjeftinije. Scart kabel na rca je skuplji a nije dovoljan jer trebas jos prijelaz s rca na 3.5mm koji je jos 20 kuna. Takoder bi trebalo pazit da je scart s pinovima spojenima na rca kao ulaz a ne izlaz. Lako se okrenu pinovi al da te ne umaram bzvz a tim,scart je super jer je istovremeno i ulaz i izlaz,ovisno o spoju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|