|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2014
|
Nema zvuka win7 realtek
Compaq mt 500b ostade bez zvuka. Svi drajveri obnovljeni, sve je na svome mjestu, crvenog križića na zvučniku nema, ranije je i to bio slučaj. Pogledao sam starije postove na ovu temu, nije pomoglo...? ... Windows 7 Ultimate x64 nema zvuka Problem je rijesen morao san nekaj stimati u RegEdit u vezi zvuka i sad je ok. Hvala na pomoci. ... Ovo je tema od OmO prije 3 godine, nažalost nije napisao šta je to štimao u RegEditu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pogledaj koja je "zvučna" postavljena kao default, novije grafe isto imaju audio izlaz preko hdmi, ljudi često zaborave detalj da kad instaliraju drajvere grafe onda se automatski prebaci na hdmi umjesto klasične zvučne ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ko što rekoh, sve je na svome mjestu: Realtek High Definition Audio Default Device |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Instalirao ovaj drajver (sp52852.exe) ? relativno stari paket iz 2011, Alternativa je da dl. sa supporta Realteka > http://www.realtek.com.tw/downloads/ po ovim specifikacijama zvučna je Realtek ALC662 HD, http://www.realtek.com.tw/downloads/...&GetDown=false zadnja verzija R2.75 ili ova alternativa > http://www.realtek.cz/realtek-downlo...LC662&system=6 Jesi probao prednji konektor (front audio jack) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
U RegEdit ulazim ali se ne usuđujem puno petljat. Sve što sam uspio do sada je brisanje uređaja i drivera, te ponovo instaliranje. Nakon toga imam zvuk od pola sata do dva, a nakon toga opet muk... ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Oprosti, ali ako bi me uputio kako da to utvrdim... Inače oscilator zvuka na speakers se ponaša kao da je sve u redu, ali... bez poslijedica na moje osjetilo sluha, dakle muk i dalje? Test i ostalo u postavkama zvuka reagira sa 'Failed to play test tone' nakon n-tog resetiranja i vraćanja i brisanja drivera. Jučer sam uspio zadržati cjelodnevni zvuk nakon jednog eksperimentalnog podizanja sa jednog starog XP CD-a, a na kome sam pokrenuo 98-micu. Inače sada funkcioniram na Tech Preview Win 10., u što sam krenuo računajući da će to popraviti stvar, ali sam se pokajao, inače to nije razlog ovog problema, isto mi se događalo i na izvornome Win 7 ??? Zadnje izmijenjeno od: PCMartin. 14.11.2014. u 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Čim bi išao ažurirat Winse nebi bilo USBa ili Audia.Rješenje je bilo da odradim sva ažuriranja. Pokušaj napravit sva ažuriranja za Winse pa javi rezultat. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Samo polako
|
Imao sam sličan problem sa instaliranjem drivera za zvučnu nedavno. Skinuo milijun razlicitih UAA drivera i nijedan nije pomogao. Na sluzbenoj stranici matične nije bilo jer je prestara (7-8god). Sve riješio Driver Boosterom. Znam da to nisu bas super sjajni programi al eto, bez njega nikako nisam uspio rjesit. Ako nista ne uspije od ovoga, probaj i ti. Ali ako imas sedmicu, nevjerujem da je problem u driveru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|