|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Servis za laptop
Pozdrav, imam msi notebook X370 koji vise nije pod garancijom. Imam ga vec 3 godine, nikad nije ciscen (znam, znam, uzas), poceo mi se gasiti/imati neke cudne reakcije kad se pregrije, a grije se puno vise nego inace. Trebala bih ga odnijet na servis da se lijepo ocisti, sigurno je u komi, a da to traje cim krace i da nije jako daleko (relativno brzo dostupno u Zagrebu na biciklu). Pretrazila sam hrpu toga na forumu, uglavnom pise gdje ne treba ici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ako ti treba račun, a pretpostavljam da ne treba onda ti se netko možda javi tu sa foruma da ti to odradi, ako baš hoćeš u neki servis zel-cos je oke koliko sam ja imao s njima iskustva. edit: btw. krivo mjesto za postanje, pitanje ide vamo - http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=48 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
amd...... ajd, nije da se nesto grije, ali je to amd ![]() iskreno, ja sam ti u sisku, ali cu ti reci da je najbolje da ga das nekome od forumasa koji fusa kao ja, pa neka ga taj netko otvori, ispuse, promjeni pastu (paste), sastavi nazad i naplati koliko vec naplati. ja to inace radim za ~150 kuna, opet manje nego u servisu za sat sto se naplacuje, a garant napravim SVE sto treba....... (nije da samo izbijem prasinu sa kompresorom, ide sve vanka i sve se cisti, pa paste itd). eto, moj savjet.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Nije meni bitan ni racun niti da je to "servis" s imenom na vratima, ali mi je bitno da ne dam lap bas bilo kome u ruke ![]() ako netko ima preporuku bilo kakve vrste, moze ovdje ili u inbox, skroz mi je svejedno puno hvala (nisam bila sigurna gdje stavit, cinilo mi se da ostalo pokriva i ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ček, netko to radi za 150kn, a ja u servisu to radim za 50kn + PDV (62.49kn, račun, jamstvo na urađeni postupak čišćenja). Odnesi laptop na servis što prije, dok ti je još chipset živ, a grafika ne daje artefacte. Ubuduće, laptop jednom prije ljeta, 5-6. mjesec, obavezno očistiti, i trajat će ti godinama (ako ti ne padne, ne zaliješ ga). Gamerski laptopi, preporuka čistiti jednom u 6 mjeseci. 63kn nije neki novac, u usporedbi sa novom matičnom pločom/grafičkom karticom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Sve ovisi. Nekakav DELL studio kojeg treba sat vremena za rastaviti i sastaviti će se naplatiti 100+PDV, ali sve ove jednostavnije laptope klase optimist se brzo rastavi i sastavi, tako da je 50+PDV opravdana cijena, osobito za Sisačko područje gdje je kupovna (ne)moć mnogo manja nego u ZG-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 08.08.2014. u 14:33. Razlog: delete |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|