Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.08.2014., 16:31   #1
jacobbb
Premium
Moj komp

jacobbb's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
technicolor tg788vn login problem

Pozdrav

imam technicolor tg788vn router star cca 6 mjeseci kojeg sam dobio preko Vip-a. na njega imam spojeno dva kompjutera i vip tv. problem dolazi kod ulogiravanja na taj router - nekad se želi spojiti nekad ne. adresa routera je 192.168.1.254 - kad je ubacim u firefox, chrome i bilo koji drugi browser piše connecting no nikako da se spoji, odnosno nikako da izbaci onu login stranicu da upišem username i password. probao sam na 2 kompjutera - ista stvar. probao sam preko telnet 192.168.1.254 i ista stvar - ne radi, piše connecting no nikako da se spoji. kad resetiram router onda na jednom proradi, i tako radi neko vrijeme i opet zablokira. jučer sam se recimo cijeli dan normalno mogao spajati, danas opet neće. zašto se to dešava? ponekad kad skidam nešto sa rapidshare-a i sličnih stranica potrebno mi je po nekoliko puta se odlogirati i ponovno ulogirati kako bi dobio drugu ip adresu no bez ulogiravanja u router to ne mogu, jedino da isključim cijeli router iz struje i poovno uključim no onda nastaje prekid na telefonu, tv-u, drugom kompu - svemu tako da to nije opcija svako malo radit .. zna li netko zbog čega router nekad dopušta ulogiravanje u njega a nekad ne?
jacobbb je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2014., 17:34   #2
Prezime
Premium

Datum registracije: Aug 2013
Mozda zbog musicavosti windowsa. Probaj s nekom Linux distribucijom.

Inace za resetirat DSL vezu ne trebas gasit/palit router, nego je dovoljno iskljucit na sekundu DSL liniju iz njega. Na taj nacin ce brze ponovno uspostavit vezu, ali ce isto prekinut telefon i TV...
Prezime je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.08.2014., 18:13   #3
jacobbb
Premium
Moj komp

jacobbb's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
evo probao na backtrack - ista stvar, vrti connecting ali u router nikako da uđe

a da sad restartam router sve bi radilo (neko kratko vrijeme)

inače pod ipconfig nalazi normalno tu adresu na default gateway, probao sam i pingat i sve normalno radi no ući u router - nope
jacobbb je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno