|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Slika mi se izobličava pri paljenju ili pokretanju igrica, ne svaki put ali barem svaki 2, počelo od prije tjedan dana i sve je češće. Mislim i nadaam se da nije grafička, jer mi se mijenja geometija ekrana, izdulji se itd.. I ekran mi je spor, slabo se refresha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Monitor će ti uskoro prosvirat, a to što ti se izobličava kod pokretanja igrica je vjerojatno zbog promjene rezolucije.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Da, to sam si mislio.Ma ima on već 7 godina.dobro je izdržao.Bum si kupil novi ali CRT, ne LCD.Bojim se tih velikih rezolucijas ka bude stari.fala na odgovoru. P.S. ima li tko preporuku za CRT monitor? Od 17 ili 19 inča |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
LG F920P. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Strichek Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |