|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
(riješeno) Mogućnost spajanja VGA to DVI?
Dobio sam monitor samsung p2370 na kojem je dvi ulaz i htio sam ga spojiti na laptop hp6730s na kojem je samo vga izlaz (ženski). Jel postoji kabel ili adapter da to spojim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stavi DVI-VGA adapter i spoji običnim VGA kabelom. Inače, takav kabel postoji, ali ionako nećeš dobiti bolju sliku s njime u odnosu na prvu soluciju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Zar mu ne treba VGA female utor? Kolio ja znam, VGA kabel na obje strane ima pinove tj. M verziju.
![]() |
#5 |
MiningMod
|
pa na laptopu je kao i na grafi, a na monitoru isto kao na grafi... znaci sa oba kraja je ženski utor sa rupicama...a ovaj kabel je sa oba muški... SLIKA tako da to je to po mojem, samo pikne dvi u monitor, vga u laptop i vozi ili moze kao što si rekao, dvi adapter pika u monitor i spaja normalnim vga kabelom |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MiningMod
|
Da o tome sam i ja razmisljao...da tu bu ipak trebao neki konverter....ali treba probati...nisam nikada tako spajao i ne znam točno kako bu šljakalo tu je jednostavno sam potreban VGA kabel i to je to...jer kako vidim taj monitor ima i VGA ulaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ja sam sa nekim prastarim Samsung monitorom dobio kabel koji na jednoj strani ima VGA M, a na drugoj DVI M. Spajao sam ga na obje kombinacije PC=VGA, monitor=DVI i obratno i uvijek je radio bez problema. A DVI-VGA adapteri su dolazili sa ATI grafama tako da u ormaru imam bar 5 takvih.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Međutim, na docking stationu za dotični lap se nalazi DVI out, tako da bi to moglo biti praktičnije rješenje. @Coco: Jesi zihera za to da je radilo sa VGA -> DVI? Nisam probao, ali mnogima ne radi.
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|