|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
(riješeno) Nece napraviti virtualni disk ( Magic Disc,Daemon Tools )
Imam mali problemcic,skinio si nekih igara pa da odigram kad imam slobodnog vremena,i hocu mountati i pokazuje mi ovo pored virtualnog diska ( upitnik ) , kasnije objasni da trebam promijeniti ime diska ( change drive letter ),probao sva slova,opet nema nista u My Computer. Zbog cega to odjednom,zadnje dvije godine od kad koristim Magic Disc nikakvih problema... Probao i sa Deamon tools,isti vrag,nece se driver instalirati i ne moze napraviti virtualni disk,koji vrag ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
pogledaj si u event viewer zasto driver odbija instalirati mozda nemas admin ovlasti ? ili ga UAC blokira ? mora biti log nekakav
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
UAC iskljucen,administratorske ovlasti ima,kako da tocno pogledam za Daemon u Eventi vieweru ? Nisam nekih 1-2 mjeseca nista mountao i rekao idem mountati image od igre prvo preko Magic Disca i dobijem taj upitnik i nema virtualnog diska u My Computeru,a Daemon se fino instalirao,ali izbacio error kad je krenio stvarati virtualni disk. evo od Magic Disca.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
odes control panel -> admin tools -> event viewer odes na Windows Logs i valjda Application, ak nije tamo onda pogledas u System (na listi)
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Pogledaj također da nemaš neki antivirusni softwer ili firewall. Osobno imam comodo, a on ima u sebi i modul za sigurnost i povodom nečega ja to upalio i zaboravio. Nakon nekog vremena mi se desilo da se neke stvari neće instalirat, neki .exe neće radit koji su radili da bi onda skužio da me ovaj "štiti" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Možda te SPTD zeza, ja sam jednom davno imao sličnih problema sa virtual drive programima kaje sam koristio u ono vrijeme ( Alcohol 120 i Power ISO)dok nisam skužio da mi se je SPTD zbrejko.Ako ga kojim slučajem imaš instaliranog( neki programi prilikom instalacije instaliraju i taj driver) probaj ga deinstalirat i ponovno instalirat ili čak ne moraš jer sve radi i bez njega. Malo više o tome na http://www.duplexsecure.com/faq/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Probao sam privremeno deaktivirati AVG 2013,nije dalo ucinka. Prije sam ga imao ukljucenog i nije stvarao probleme ni sa Magic Discom niti sa Daemon. Kako naci STPD bas od Magic Disca ? Konkretno kako se zove,bacim se na citanje FAQ... evo kad probam montirati sliku preko Daemon,dobijem taj error i onda izbaci Nije moguće montirati sliku itd. sad bas googlam taj error,nadam se da cu uspjeti rijesiti ![]() Takoder mi nema CD/DVD pogona koji dolazi u laptopu :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Otvori regedit. 2. S lijeve strane pronađi ključ HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}. 3. S desne strane obriši UpperFilters i LowerFilters unose. 4. Zatim pronađi ključ HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\cdrom. 5. Desno ćeš vidjeti unos Start i promijeni ga u 1 ili 3. 6. Resetiraj PC.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
@Forace - mislis da nisam probao ? nece @Domi - napravio sam to,deinstalirao Daemon,reinstalirao Magic Disc i evo radi,instaliram,ali mi nema opet onboard optike |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A u BIOS-u i device manageru? Ako si pod 5. točkom stavio 1, probaj staviti 3 i reinstalirati optiku ukoliko postoji u sustavu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() hvala,domy_os,rijeseno,moze LOCK znaci njegovo rjesenje je pomoglo |
|
![]() |