|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Pad ocjene SSD-a
Zanima me sta mi se desava sa SSD-om, naime kada sam ga uzeo prije jedno cca 2 mjeseca, windows 7 ga je ocjenio kao 7.9 (najveca ocjena) , dok mi sada javlja da mi je najslabija karika racunala sa ocjenom 7.0 ? Naime provjeravo sam dosta stvari koje bi moglo utjecati na to prije nego li sam se odlucio pitat vas, posto ja nisam, nadam se da bi neko od vas mogao naci odgovor na pitanje. Neznam koliko je bitno ali imam ovako gpu 7870 cpu i5 2500 ram 4gb napajanje 550w maticna asrock Zaboravio sam napomenuti da se radi o OCZ Vertex 4 SSD-u Zadnje izmijenjeno od: narc. 03.06.2013. u 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
skini ssd life pro, pa reci šta kaže
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
SSD-u padaju performanse s popunjenošću, tj. što manje mjesta na njemu manje performanase. Probaj oslobodit mal mjesta pa testiraj opet.
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam ugradio ssd prosle godine, pogledao bencheve i ostale djidje midje i vise nisam obracao paznju na to, niti necu. Jel ti vidljiv pad performansi? Cisto sumnjam. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|