|
![]() |
#1 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Firewall problem
Zagušio mi se komp pomalo i odlučio sam reinstalirat windowse, jer nisam ful dugo već . ..I sve radi dobro, samo me muči jedna stvar: instalirao sam Sygate personal firewall i stvar radi ok, ali fora je u tome što mu treba oko 5-6 min da se uključi kad već uđem u win, podešen je na startup. Uđem na svoj profil i radim normalno, al se ikonica tek pojavi za 5-6 min, nema nikakvih učitavanja u međuvremenu. U procesima ga vidim (Smc.exe) al se ne pojavljuje u taskbaru ni općenito. Malo me to već čudi...za probu sam išao probati i sa Zone Alarmom, i on ima isti problem. Prije mi se to sa ZA nije događalo. Sve mi se učita za par sekundi, al firewall tek nakon 3,4-5 minuta.. Zna li netko gdje bi mogao biti problem? Hvala _________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ako imas dsl onda te to netreba brinuti jer toliko treba windowsima da automat5ski konfiguraraiju mrezu. A ako neas dsl e onda brate mili mislim da ce naletiti netko sa rijesenjem ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
1. Run > CMD > IPCONFIG 2. Mrezna > Properties > TCP/IP > Ukucaj ono sto si dobio u koraku 1 (za ethernet adapter) Nema vise cekanja ![]()
![]() |
#5 | |
Zule
|
Citiraj:
btw, da isključim windows firewall? ako koristim sygate, možda dodatno usporava proces, pojma nemam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zule
|
Max care, problem riješen!!! Nema više čekanja indeed, firewall aktivan za 2 sekunde. Živio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|