|
![]() |
#1 |
Guest
|
Velik promet interneta
Iako imam flat, rusi mi se modem, tj blesira, nazvah korisnicku i receno mi je da imam velik promet, hmm iako meni 10 G u 10 dana i nije neki promet, imam spojena 2 kompa, laptop ni ne koristim, i mobitel...e sad pitanje je postoji li programčić koji bi pratio da li mi se netko spaja na modem tj na wlan i kada ..pracenje internet prometa, onako da program valja, naravno da cu postavit bolju zastitu jer imam samo wpe..hvala i veliki pozdrav!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
odeš na Computer i lijevo dolje ti je network i vidiš koji su kompovi spojeni na ruter....promjeni pass na wpa-psk i koristi velika i mala slova, znakove i brojeve i mislim da tcom nema pojma što je zapravo problem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Ma ja isto mislim da je lik me samo odloptao, amis je to a ne t-com, da to cu zamijenit , hvala ti. pozz |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
velik promet pa se modem ruši???? Moj bi trebao obaviti samozapaljenje onda ![]() A ovo s blesiranjem - što, izgubiš konekciju s netom, pa ga moraš resetirati? Jesi probala reset na tvorničke postavke (spajalicom iza na routeru)? Vjerojatno te biser otpilio čim je čuo ženski glas s druge strane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Nisam radila reset na tvornicke,a ma stalno s njima neke pizdarije, ne znaju vise sta bi izmislili, al covjek mi s teorijama zavjere, ljudi imaju antene pa se spajaju, ja rekoh odem u sobu i zatvorim vrata pa mi je wlan na 1 crtici, ma seru da slazem se, a vidjet cu kolko ce se jos ponavljat |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|