Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.04.2013., 08:27   #1
yaya
Guest

Velik promet interneta

Iako imam flat, rusi mi se modem, tj blesira, nazvah korisnicku i receno mi je da imam velik promet, hmm iako meni 10 G u 10 dana i nije neki promet, imam spojena 2 kompa, laptop ni ne koristim, i mobitel...e sad pitanje je postoji li programčić koji bi pratio da li mi se netko spaja na modem tj na wlan i kada ..pracenje internet prometa, onako da program valja, naravno da cu postavit bolju zastitu jer imam samo wpe..hvala i veliki pozdrav!!
  Reply With Quote
Staro 09.04.2013., 08:33   #2
SetH
Premium
Moj komp

SetH's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
odeš na Computer i lijevo dolje ti je network i vidiš koji su kompovi spojeni na ruter....promjeni pass na wpa-psk i koristi velika i mala slova, znakove i brojeve i mislim da tcom nema pojma što je zapravo problem
SetH je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.04.2013., 08:35   #3
yaya
Guest

Ma ja isto mislim da je lik me samo odloptao, amis je to a ne t-com, da to cu zamijenit , hvala ti. pozz
  Reply With Quote
Staro 09.04.2013., 08:54   #4
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
velik promet pa se modem ruši???? Moj bi trebao obaviti samozapaljenje onda Seru, napravi ovo što ti je Seth napisao, no spajao se netko ili ne - to nema veze s time.
A ovo s blesiranjem - što, izgubiš konekciju s netom, pa ga moraš resetirati? Jesi probala reset na tvorničke postavke (spajalicom iza na routeru)? Vjerojatno te biser otpilio čim je čuo ženski glas s druge strane
tor je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2013., 11:09   #5
yaya
Guest

Nisam radila reset na tvornicke,a ma stalno s njima neke pizdarije, ne znaju vise sta bi izmislili, al covjek mi s teorijama zavjere, ljudi imaju antene pa se spajaju, ja rekoh odem u sobu i zatvorim vrata pa mi je wlan na 1 crtici, ma seru da slazem se, a vidjet cu kolko ce se jos ponavljat
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno