|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
d-link dns 320 problem
uzeo sam ovaj nas i gurno neki disk koji sam naso doma 640gb wd, e sad pitanje je pristupam preko web sucelja i kad stavim podatke da mi se skidaju samo po zavrsetku stisnem download i skidam na komp ali problem su file-ovi veci od 2gb, jel je u ext3 formatiran hdd,kako sredit to da s njega pocupam veci fajl na komp, nisam bas nesto previse upoznat s tim pa pitam ljepi pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pogledaj > http://en.wikipedia.org/wiki/Ext3 ext3 tu nije krivac. Jesi li usporedio verzije fw u uređaju i na supportu (pazi na revizije) ? Nisi naveo ni "drugu stranu" (pc, lap, koji os), spojeno Lan - om ili Wireless - om ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prvo spoji pc sa "žnjorom" na router i napravi x testova transfera fajlova različitih veličina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
uspio skuzit ako ce nekome pomoc jednog dana napravi se poseban folder na disku u nas-u, u mom slucaju "PODACI" i sve sto se skine utrpa se unutra i kad se ode na mrezne uredaje na racunalu otvori se kartica dlink pod kojom je vas uredaj i pojavi se folder sa podacima i naravno skida se na komp bez obzira na velicinu dok nisam napravio folder nisam vidio nista u toj kartici pod mrezne uredaje ogranicenje je nisam provjeravao ali po svim upitima po netu najvjerojatnije do mozzile koja ne dopusta podatke vece od 2gb kad se skida preko web sucelja, bez prilagodavanja sa nekim plugin-om |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|