Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.01.2013., 21:08   #1
Tin_95
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2012
Čudni problemi s PC-em

pozdrav,
U igrama mi se ruše driveri od grafičke, ponekad me samo baci na desktop iz igre ,a ponekad se komp skroz smrzne i pušta zvuk brujanja na slušalice i nemogu ništa napraviti osim resetirati pomoću tipke.
Instalirao sam najnovije drivere od svega, reinstalirao windowse, probao sa starom hd6970 no problem nije nestao. Vrtio sam prime95 blend test 12h i nije pronašao niti jedan error, tako da mislim da nije problem u memoriji ili procesoru. još moram probati s drugim napajanjem i onda sam istestirao sve od hardvera što trenutno mogu istestirati. Primjetio sam da je northbridge hladnjak jako vruć na dodir, jeli moguće da je u njemu/matičnoj problem? Pomalo ludim zbog ovog kompa pa eto pomagajte ljudi

P.S. zaboravih reći da je komp pod mojkomp i da mi se prije znalo događati da prilikom boota komp ne prepozna grafičku- jedan dugi i dva kratka beepa, no samo bih ga restartao i poslje bi radio normalno...
Tin_95 je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2013., 22:17   #2
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Kakve su temperature proca i grafe? I hardove si provjerio za bad sectore?
Mommistake je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.01.2013., 22:49   #3
Tin_95
Registered User
Moj komp

temperatura proca neide preko 45 a temp grafe neide preko 55 °C, hardove cu sutra provjerit pa javim...
Staro 27.01.2013., 11:24   #4
Tin_95
Registered User
Moj komp

Evo provjerio sam sve hardove i nema ni jedan bad sector, također sam resetirao cmos i dok sam podešavao postavke u biosu primjetio sam da za normal cpu vcore pise 1,4750V. Zar nije to malo previše?
https://dl.dropbox.com/u/28156692/20...2011.17.30.jpg

P.S. također mi se driver počeo rušiti dok gledam video u flashu u full screenu.
Staro 29.01.2013., 11:51   #5
Tin_95
Registered User
Moj komp

Evo preko noći sam izvrtio memtest i nije pronašao ni jednu pogrešku, probao sam i s drugim napajanjem ali i dalje se isto ponaša. Da li da šaljem matičnu na garanciju ili još nešto mogu probati?
Staro 29.01.2013., 12:37   #6
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Tin_95 Pregled postova
Evo preko noći sam izvrtio memtest i nije pronašao ni jednu pogrešku, probao sam i s drugim napajanjem ali i dalje se isto ponaša. Da li da šaljem matičnu na garanciju ili još nešto mogu probati?
Nosi na popravak i gotovo...

Nema smisla da se tu trgamo i pametujemo, ti si nešto platio i nisi dobio uslugu kakvu si zahtijevao, nek se oni poigraju s tim...
Mommistake je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno