|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Čudni problemi s PC-em
pozdrav, U igrama mi se ruše driveri od grafičke, ponekad me samo baci na desktop iz igre ,a ponekad se komp skroz smrzne i pušta zvuk brujanja na slušalice i nemogu ništa napraviti osim resetirati pomoću tipke. Instalirao sam najnovije drivere od svega, reinstalirao windowse, probao sa starom hd6970 no problem nije nestao. Vrtio sam prime95 blend test 12h i nije pronašao niti jedan error, tako da mislim da nije problem u memoriji ili procesoru. još moram probati s drugim napajanjem i onda sam istestirao sve od hardvera što trenutno mogu istestirati. Primjetio sam da je northbridge hladnjak jako vruć na dodir, jeli moguće da je u njemu/matičnoj problem? Pomalo ludim zbog ovog kompa pa eto pomagajte ljudi ![]() P.S. zaboravih reći da je komp pod mojkomp i da mi se prije znalo događati da prilikom boota komp ne prepozna grafičku- jedan dugi i dva kratka beepa, no samo bih ga restartao i poslje bi radio normalno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kakve su temperature proca i grafe? I hardove si provjerio za bad sectore? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Evo provjerio sam sve hardove i nema ni jedan bad sector, također sam resetirao cmos i dok sam podešavao postavke u biosu primjetio sam da za normal cpu vcore pise 1,4750V. Zar nije to malo previše? https://dl.dropbox.com/u/28156692/20...2011.17.30.jpg P.S. također mi se driver počeo rušiti dok gledam video u flashu u full screenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Evo preko noći sam izvrtio memtest i nije pronašao ni jednu pogrešku, probao sam i s drugim napajanjem ali i dalje se isto ponaša. Da li da šaljem matičnu na garanciju ili još nešto mogu probati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Nema smisla da se tu trgamo i pametujemo, ti si nešto platio i nisi dobio uslugu kakvu si zahtijevao, nek se oni poigraju s tim... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|