|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Komp neće instalirat winXP!
Bio kod jedne prijateljice prije 20min slagali komp dfi nforce4 ultra d A64 3500+ venice 2x neka corsair mema s heatspreaderom u narančastim slotovima Segate barrucada 80GB SATA 6600GT ASUS Frontier kućište i napajanje 400W komp neće uopće instalirat win dođe do instalacije i bsod ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Dobro ste i dogurali, obavezno novi BIOS gore. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
btw da ne otvaram novi topic radi ovakvog pitanja zašto se ventilator kada smo ga stavili od procesora AMD box bio ugasio???Sva sreća da smo vidjeli pa smo ga uštekali u 2 slot (onaj za fan 2 ja mislim, ljevo od memorije) pa opet se ugasio pa opet u CPU fan utor i sada radi?:confused: ispočetka ja na 800 okretaja i tako negdje 1min i nakon toga ode na 4000rpm:confused: EDIT: eh da zaboravio je ok ona ''pasta'' koja je na AMD box cooleru (već stavljena?) temp proca je 37 u BIOSu nakon 3-4min no Cool'n'Quiet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zanimljivo..."prijateljica" slučajno ima ploču kao i ti ![]() ![]() ![]() Cooler proca se može isključiti ako je u BIOS-u npr. narihtano da se gasi ispod određene temperature. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
A da baš zanimljivo ja bi instaliravao ADSL na svoj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Imaš u network properties to za isljučiti"notify me when this connection..." Obavezno novi bios.Stavi ovaj zadnji s dfi stranice,ako neće Cpc enabled (1T) DC onda u žute slotove stavi memoriju.Pogledaj pod PC Health za CPU vent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Flashali smo bios. Evo nazvao sam ju sada i rekla je da je isključila tu opciju ali opet neće niti jednu stranicu otvoriti, (jer se spoji na krivi IP, ne onaj od routera nego neki drugi) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Ako ti nije frka a i kolegici...Deinstaliraj drivere,ponovno ih instaliraj BEZ Nvidia firewall-a i network managementa,znači samo ona prva 4 i onda ono što je dobila od ADSL PROVIDERA.A prije toga neka pokuša označiti kako je Tor rekao.Ako ne ide probaj ovo gore.I obavezno ako bude reinstaliranje drivera neka obriše SVE postojeće konekcije koje je napravila i napravi novu nakon tog.E onda javi što je.A za firewall,svejedno će staviti nešto drugo pretpostavljam,ne vrijedi više firewalla nego jedan dobar,ali prvo konekcija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Neka prvo napravi konekciju a onda firewall. Govorim o "PPP over ETHERNET protocol" I ne ,ne radi se o mrežnom modemu nego ima ploču kao i ti ali je usput eto kupila USB modem da se nadje: hitthewa Jer ako nije onda ću ja : hitthewa jer kucam nabrzinu.A valljda bi kolega koji je otvorio temu spomenuo da nije mrežni nego USB ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Za NV firewall sam napisao da radi bez beda s tim modemima i preko bilo kojeg providera. I može prvo konekciju pa onda FW, vjeruj isporobao na masu mijesta i s masu providera, nikada problema. I ja govorim o PPoE protokolu, ak opogledaš moj post par mjesta više...Njega nemaš šta "instalirati" s CD koji dobiješ s modemom, tu je. I da, mrežni je modem ne USB ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Pa ako pogledaš par postova gore i ja govorim da prvo proba po tvom.Ako je u hDT-u(HT) onda je tamo dobila i cd na kojoj je onaj protocol,ako je tako neka to stavi ukuca pass i username i mora radit.A tebi kažem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja koristim samo Marwell na toj ploči. Ako ste spojili na Marwell i piše limited or no connectivity to nije stvar za zabrinutost. A USB modem... :confused: ![]() Koji ju je vrag tjerao to uzimati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Ma kakav USB modem ljudi!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |