|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
MSI Megabook M677 - zamjena matične ploče
Zadnje izmijenjeno od: dejo_vu. 23.12.2012. u 00:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kontaktiraj Alvina. Možda bi ti je on mogao reballati da ne moraš kupovati novu. Doduše, vrlo je veliko pitanje isplati li ti se to uopće obzirom da govorimo o prastarom laptopu, a cijene novih su smiješne u odnosu na doba kad si ti kupio taj MSI.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ja sam nju vec par puta ozivljavao...i sada radi ali dosta tipki nije u funkciji...Istina da su novi jeftini ali po ebay moze da se nadje maticna ploca za 100 tinjak dolara....Laptop koristi mama i on je potpuno kao nov ![]() ![]() Volio bi negde nacackati tu maticnu,nije vrag da ih nema :/ Zadnje izmijenjeno od: dejo_vu. 23.12.2012. u 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
da li je moguce da je ovo ista ploca koja ide u MSI ? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...X:eRTM:GB:1123 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
8252d? pa to je hg spot prodavao kao forcebook |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ovo sto sam nasao na e-bay ? moguce da su mu stavili samo dr ime....a izgleda da je to ista ploca ko i u MSI-u :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
to mora da je neka greška, ovo je original 8252D od Mitaca: http://www.ebay.co.uk/itm/ZOOSTORM-8...item25726030ec jel ti piše PN na matičnoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
moguce da je greska...po izgledu je kao od MSI...PN,nemam pojma nisam gledao a sad bi ga morao otvarati da bi to video :/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|