|
![]() |
#1 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
x800
evo mene zanima koja? tj troumim se...izmedu x800 od saphira x800 od hisa obicna i iceq ili pak asus?ajde kakva je memorija?,dal je moguce modat u xl?posto ima 430 a ne 423 chip kao pro i xt...stoga znam da je iceq najbolje sreden al tih 300 kuna mi ipak nesta znaci(hebiga) stoga vase preporuka i saznanja kolko su tihi ti vragovi...imao sam vec iceq u rukama i znam kak se to ponasa...al x800pro...svejedno, vasa iskustva molim ![]() naglasak na to da bi to trebao za sutra!!! dakle sad idem i guglat...pa slobodno pisite unaprijed hvala svima na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: x800
Citiraj:
Ovisi koliko koštaju te grafe-za 2000-2200 možeš dobiti već XL koja ima 16 pajpi. PCI-E, ne AGP. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
the luda ribetna
|
a bar ima isti chip ![]() brijem da bi mogao bios modat da imam odgovarajucu opremu tu al nju nemam ![]() ajde ljudi ponude od 1500 do 2200...sto nize kaj se najvise isplati????heeeeeeeeeeeelp ocajan sam obican x800 dode 1624 kuna iceq od hisa dode 1940 asus xl dode 2124 tak da mi je jako sumljivo...i najrade bi si uzeo x800...al nisam siguran kolko je dobar kuler tj kolko je zujavac(trek javi se) iceq mi je bio u rukama i za njega znam... bem ti zas nemaju x800xl iceq ![]() ps vidio sam da na asusu nema ddr3 meme (xl model) sam ja to krivo vidio ilikaj) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Nemaš ti kaj modat BIOS na X800 vulgaris, nema smisla. A nemaš kaj modat BIOS ni na XL-samo clockaš. Za AGP za te pare možeš nabaviti već 6800GT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Malo OT Koji sve cooleri mogu na x800xl,mislim si ubost nekog-primjer neki zalman- samo neznam koji su sve kompatibilni s karticom(sapphire x800xl) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Mislim da je Gemmy trgovao s njim pa ga pitaj za iskustva... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
nije stvar u izgledu neg u tome što na jednom mjestu nudi jaaako velik broj mogučnosti, s tim da ja imam verziju 1.6 a kod frenda na X800Pro sam vidio 2.0 koja je još bolja. evo ovo je tab u kojem se podešava direct 3D. [img=http://img208.imageshack.us/img208/2374/redline2qv.th.jpg]
![]() |
#15 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
ak se ne varam nekima ATT radi probleme.
![]() |
![]() |
#17 |
the luda ribetna
|
ovak valjda cu moc razvuc do tih 2100 mislim mogu sam dal mi se isplati... najvaznije pitanje mi niste odgovorili: koja je mema gore?meni su danas stigle pare tak da su ovo zadnje konzultacije ![]() his-a sam htio uzet jer ima jakooo kvalitetno hladenje...asus mi ima hrpu dida mida koje mi se isto svidaju uz to dolazi i jo typhon rising...nastavak black hawk downa koji bi si isto malo htio z aigrat ![]() @ jelc...kanio sma modat bios x800 da joj osposobim ostala 4 pajpa...i dat vise voltaze chipu...mozd amalo olabavit latencije ili ih stegnut...morao bih vidjet kak se ponasaju kod x800xl nemam kaj modat osim mozda voltaze i latencija... dakle sam mi recite dal valja ta asusova i kolko je bucna...ak je jako...ide dole i vodeno gore, sto se tice power colora ne lezi mi...a gecube bi rado...al me moji hebu da bude u ducanu(dont know why ![]() uglavnom puno hvala na odgovorima idem na asusa xl ak bude para ak ne na saphirovog x800 ako grijes molim da se odma zderete na mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Memorija je 2.0ns Samsung. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
the luda ribetna
|
to tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ja bi na tvom mjestu prodao sve i uzeo PCI-E platformu, ne znam koliko je isplativo ulagati u AGP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Re: Re: x800
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Jedino ak Ultra d ima AGP slot ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Samo ne znam koliko će kod njega poživit ploča koja daje do 4v za memu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() inace reko sam vec da je pcie panjino jedna ![]() danas sam si kupio pcie...ak se opet sijetis to mi nije prva pcie konfa ![]() a sto se tice jelc sam za tebe uzeo sam si dans x800xl ![]() ![]() e da okani se vec jednom mene i ploca... tnx na savjetima svima...i sad cu imat fakat test ati vs nvidija ![]() bas me zanima kak se ponasa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ajde, baš da čujemo dojmove neutralnog korisnika ![]() Btw, jeltz nemoj više ribu zajebavat u vezi AN7, već je dosta propatio ![]() ![]() A kaj će jadan kad je ta ploča bila ureknuta torovim,jelcovim i micekovim rukama ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
the luda ribetna
|
nije ni mogla zivit ![]() 6800u naspram x800xl sve 16 pajpi ddr3 ps i vs 3.0 naspram ss 2.1 hrpa dida mida...najglavnije typhon rising od asusa joj kak sam happy(zato sam ju jedino i kupio) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Grafa. Kad clockaš i vrtiš bencheve u ATT-u napravi profil da ti npr. iznad 60c odmah vent opali na 100%. Ili ako imaš novčiča VF700Cu. Silencer za nju je 5rev2 ali mislim da ga nema za kupiti. Proc se ne clocka bog-zna-kaj, mema ide fino. Razlog zašto možeš zaboraviti prčkanje po BIOS-u (osim timinga) je taj kaj je taj GPU izrađivan u novijem 11nm procesu ali bez korištenja low-k procesa. Zato i ima manji takt. Sam Fischer-ja sam funjavu Nvidia ploču ![]() E da ribetino-slobodno ti uzmi hex editor i bleji u BIOS dok ti oči ne iscure. ![]() Na tome možeš samo lupit v-mod i stavit bolje hlađenje. Ja svoju držim pod normalno na 440/550, sa procom na dvije i pol gige, svaku igru grafa tako dobro vrti da nema potrebe kemijat. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|