|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
(riješeno) Prekinut Update na win 7
E ovako, mene zanimaju posljedice sljedećega. U pitanju je laptop sa win 7 gore (nisam siguran jel 32bit ili 64bit), prilikom shutdowna laptop je pokrenuo update, kod nadogradnje 1 (od ukupno 18) laptop je zatvoren (misleći da će update nastaviti sa radom), ali ipak prilikom toga laptop je otisao u stand by... Laptop je otvoren i nakon toga nasilno ugašen, držanjem power tipke. Hoće li ovaj postupak završiti sa problemima, ili će sve biti ok prilikom sljedećeg paljenja ?? |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Pobogu, upali i vidi sta ce se dogoditi, mozda krene dalje, mozda ga nikad vise ne upalis, mozda su u sumi...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Moje isprike, ali logično je da sam u mogucnosti da bih to i napravio, ali radi se o poslovnom laptopu koji je u firmi, i na njemu su vrlo bitni podaci... Kolega se malo uplašio, pa sam htio samo vidjeti da li su mu brige opravdane ili ne, te se pripšremiti sa određenim softverom da ga osposobim u ponedjeljak... hvala. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|