|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() Dešava mi se da mi se određene stranice ne žele otvoriti, ponekad, uglavnom s hr domene... Imam router na njega se kači jedan komp i laptop (bežično) i switch na kojega su još 2 računala spojena. Desi se recimo da otvaram index.hr početna se otvori i dalje podstranice ne želi otvoriti. Ako u istom tom vremenu idem nekaj otvarati većinu stranica otvori, no zna se desiti da neke ne želi otvoriti. Čini mi se da .com otvori, a neke .hr ne otvara. Situacija je ista na svim računalima. Probam pingati s laptopa neku stranicu ping ispod 10ms. Spojim laptop na android mob (tethering) ping 100 ms, ali stranice se otvaraju... Jel ima netko ideju? Router je se555, postavke nisu dirane, OS je winxp i win7, net je t-com adsl |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
probaj rucno postaviti dns server |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
To mi je prvo bilo kaj sam probal, no koje god da stavim nema promjene. Jer vidim da chrome onaj indikator učitavanja inače prvo vrti sporo lijevo, pa nakon toga brzo desno. Pretpostavljam da je ono sporo lijevo da traži adresu stranice putem DNS-a. Dok neče učitati stranicu onda do desnog okreta ni ne dođe... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|