|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
(riješeno) P35-DS3R front panel
Dakle ne radi mi front audio. Sve sam spojio osim Return L i Return R, na shemi ih nema pa nisam spajao. Probao sam reinstal drivera, instalirat Ac 97 drivere, no bezuspjesno :/ Jel imao netko problema s tim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Reci ljudima specifikacije računala, pobroji komponente. No, pravila foruma.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni radi ok. Morao bi otvoriti kutiju i vidjeti kako je spojeno. U manualu na str. 28 imaš točno nacrtano kako se spaja koja žica s front panela na konektor na ploči. Koje sve žice imaš sa front panela?
![]() |
#5 |
Registered User
|
aa, pa uredio sam konfu i odabrao da se vidi.. sorry MBO : P35-DS3R Pro: Intel e7200 Graf: Ati HD4850 Ram: Kingmax 2gb 800 mhz PSU: Corsair CX400 na front panelu imam ovo: Mic In , Mic Bias , GND , Spk Out R , Spk OutL , Return R , Return L U biosu nisam našao opciju za biranje :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Otvori si manual i na stranici 29 (ovaj sa neta) imaš tablicu koja kaže sljedeće: Za HD: Pin No. Definition 1 MIC2_L 2 GND 3 MIC2_R 4 -ACZ_DET 5 LINE2_R 6 GND 7 FAUDIO_JD 8 No Pin 9 LINE2_L 10 GND Za AC97 (mislim da ti ovaj treba): 1 MIC 2 GND 3 MIC Power 4 NC 5 Line Out (R) 6 NC 7 NC 8 No Pin 9 Line Out (L) 10 NC Prvo provjeri da si tako spojio. Ako jesi onda probaj u driverima od realteka pod advanced isključit spajanje jackova i stavit da fron i back puštaju isti stream. Ako je tak onda probaj drugačije ![]() Obavezno isključi front panel jack detection. Zadnje izmijenjeno od: Forace. 08.09.2012. u 18:03. Razlog: Dodan AC97 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|