|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
X800 i da lbi se isplatilo
Dal bi se isplatilo uzet tu karticu il jel ta kartica vec clockana jer su mi malo pre visoki clockovi , kaj mislite http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1101145 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
U Sensu su X800XL VIVO bile oko 2200-2300 za gotovinu, X850XT je 2500. Tak da ne znam baš koliko se isplati dati dva somića za X800. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Stara fora. Da se ne bi slučajno jadni korisnici zajebavali sa overclockom oni su napravili jedan profil sa predefiniranim vrjiednostima takta GPU-a i meme... ![]() Zato i piše kod taktova u zagradi Turbo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Moram priznat da sam sad malo zbunjen jer su u testu (mislim da je bio u bug-u) napisali da ta grafička ima memoriju na 980mhz (kao i XL-ice), a vidio sam negdje i review na netu sa istom informacijom |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
E Jelc te x850Xt nema , a i da je ta cijena bila bi za veleprodaju Evo jos jedno pitanje , dal bi se vise isplatilo uzet obicno X800 256mb milim na PCI-E verzije ili obicnu 6800 256mb isto tako PCI-E |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Tako piše na cjeniku veleprodaje, znači da je navedena maloprodajna od 2500 ok. Šteta kaj izgleda nema više X800XL VIVO, došla je kakvih 2200-2300 i bila ubjedljivo najbolja kupnja. Probaj ih nazvati i provjeri kaj imaju na lageru. Ja kad sam kupovao XL nije je bilo na cjeniku. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
Nazvao sam ih al nemaju trenutacno na lageru , budu narucili ... znaci ova grafa koju sam stavio po defaultu ima manje clockove , a ovo su samo kada koristim turbo mod koji su mi oni stavili da se nemoram sam zafrkavat sa clockanjem I jos sam htio rec zar se nebi vise isplatilo uzet neku 6800 jer kolko znam one podrzavaju shadere 3.0 , e sad kolku ulogu on igra pitan ja vas Zadnje izmijenjeno od: Hido. 19.07.2005. u 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
|
Ako će dobiti u nekom normalnom roku XL naruči si nju. Ili X850, clocni je na PE i to ti je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Propali Amigaš
|
Ja sam uzeo ASUS EAX800XL i za 2276kn je mogu preporučiti. Dobije se i hrpa softwarea, kutija dvaput veća nego za matičnu ploču, ima VIVO, ima i hardware monitoring za razliku od standardnih XL-ica, a hladnjak je pola kila bakra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() bdw-za gledanje telke (meni je spojeno preko videa) preporuka je InterVideo WinDVR 3. A ne MMC. Za snimanje isto gore navedeno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Za snimanje je došao Cyberlink Powerdirector, al nemam pojma koliko je dobar jer nisam stigao isprobati A za hardware naravno nisam isprobao svih 43242 varijanti XL-ica, ali ATI referentni dizajn (a i catalysti) NE predviđaju hardware monitoring bilo koje vrste (izvinjavam se ako sam povrijedio osjećaje tvoje XL-ice koja to isto može ![]() Al to opet ne znači da sam rekao glupost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderators
|
ATI referentni dizajn PREDVIĐA HW monitoring, driveri tu opciju ignoriraju da bi se ponosni vlasnici XT. XT-PE 800/850 modela osjećali mrvicu privilegirani zato kaj su iskrcali brdo para za grafu. I da bi mogli koristiti ATI-jev šatro dinamički overclock a tu opciju je najbolje ugasiti odmah. Pa tako ti pratiš temperature preko Asusovog softa, ja preko drugog. ![]() I ja sam dobio Cyberlinkov soft za capture samo uzevši u obzir probleme koje je znao imati sa tom-i-tom verzijom WDM-a InterVideo WinDVR 3 se pokazao dosta fleksibilniji po tom pitanju. Ne buš se ti ti nama šminkao sa fićerima Asusa tek tak i pljuvao po dobrom starom Club3D-u ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Sa ATI vulgaris driverima prvo instaliraš drivere, ne restartaš, WDM pa restart. Nakon toga CP ili CCC ili kaj već koristiš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Propali Amigaš
|
Driveri sa net-a, ali ne original catalysti nego sa asus site-a. Svi su se instalirali odjednom, bez restarta, ali sad imam 2 "unknown device-a" Asus ima hardware monitoring i još par štoseva sređeno da rade preko "Asus enhanced drivera", a nisam siguran da li bi taj enhanced driver radio sa drugom verzijom catalysta (ona sa asus site-a je bazirana na 5.6, čini mi se, XP je prijavljuje kao verziju 8.141 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Desni klik na te unknown, update driver i ručno na folder C:\ATI\SUPPORT\5-6_xp-2k_dd_cp_wdm_23864\WDM |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|