|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Dvoprocesorska ploca
Eto danas me frend zove da li da prepolovi na polu neku staru dvoprocesorsku plocu ili cu je uzeti... I eto je kod mene,pa posto sam ju tek izvadio iz vrecice prvi dojam je da je ovo strao,ali vidim da je jedan proc PIII i ima brojeve 1000/256/133/1.7V ZNACI VALJDA 1GHz a drugi je nekako drukciji.Nema glatko zelenu povrsinu nego tockice na okolo i neku naljepnicu,cini mi se da nema onako kao danasnji procesori jezgru za nanijeti pastu.Ni jedan niti drugi nemaju ventove ni hladila,sta to tako ide? I dobio sam nesto dugacko jako i ide ja mislim u PCI slot,kao neki kontroler za hard disk ili tako nesto... Maticna ima integriranu grafiku S3Savage pro mislim da ima 8Mb... ima netko neke sajtove sa intelovim dvoproc plocama pa da skuzim sto je ovo?
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Jedno je P3 na 1GHz, a ovo drugo ili terminator ili drugi P3, prepiši oznake sa ploče i/ili ju uslikaj vjerujem da će ti neki dualP3 manijak sve objasniti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
|
A nemam fotic imam jedino kameru ali nije napunjena baterija a seka je vec isla lec pa da sada ne rondam po sobi cu sliku poslati sutra ploce i svega a zasada evo brojevi i slova sa drugog proca... odispod proca: PB A03490-001 DPMC 94-V0 a gore na mjestu di je jezgra sada mali pecat ET1 0106 i ima tanku naljepnicu bijelu i pise:FRU:09n8007 i bla bla mislim daje to neki njihov bez veze prodajni kod...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
to je terminator ... ta ploča može raditi sa jednim CPUom ali pod uvjetom da ima terminator u drugom socketu, dakle imaš dualnu ploću sa jedinm procem ili ti svetogrđe i NE ! vadi taj terminator i NE ! pali ploču bez njega jer ćeš dobiti isto što bi ti frend dobio da je od jedne napravio dvije ... aj daj model, brojeve ili kada ti fotić bude u blizini da vidimo šta je to ...
![]() |
#5 |
Tlacitelj i neznalica
|
A vidis vids dobra fora,ako ne zelis dva proca stavis jedan lazni i onda to radi koliko sam skuzio,nije lose... ploca je u podosta losem stanju,evo sutra cu je u tako losem stanju posnimati s kamerom pa bacim koju sliku,a poslije je malo pocistim...izgleda kao da je stajala na smetlistu ![]() Trazim i nigdje ne mogu naci koji je to model ili sl. utor je pga 370 i pise copyright ibm corp.2000 P/N 21P9813 mislim da to nece pomoci ali nis drugo ne vidim... bacim sutra slike!
![]() |
#6 |
Premium
|
dotsa dual ploča radi sa samo jednim procem bez terminatora ... tako da i to nije baš blagoslov morati imati terminator ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Tlacitelj i neznalica
|
Evo par slikica...nije neka kvaliteta snimano je kamerom i onda samo na komp. Ovo u pozadini nije plaza ni kamenja nego stolnjak.. Evo prvo cijela MBO....
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tlacitelj i neznalica
|
Pa proc,zanima me sto je ono crno s lijeve strane je pregoren? Bar ovako na oko... i ako proc je pregoren ja ga mogu probati na drugoj maticnoj nece nista biti je tako???
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tlacitelj i neznalica
|
I eto jos nesto,valjda neki kontroler ili tako nesto...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 |
Tlacitelj i neznalica
|
Da pise PO3... Sve u svemu ja nemam sta s time... A ne znam dal da stavim na trznicu posto ne znam dal je ispravno,ne bih zelio nekoga zajebat,.,., A i proc je tu... ima netko nekakav prijedlog?
![]() |
#15 | |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
mogu ti je recimo dati da ju isprobas i ako valja tebi ploca meni proc ili recimo das nesto kesa.
![]() |
![]() |
#17 | |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Ako je ispravna i neznaš što bi sa njom možemo se dogovorit. Ako ti odgovara javi na PM. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Tlacitelj i neznalica
|
A naravno da bi dao proc s plocom...ali vidim da se netko javlja dobrovlnjo pa cu se probati dogovoriti s njim pa neto iskemijati...
![]() |
#20 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Malo OT: Koliko odprilike vrjedi 2xPIII 850MHz + MB za njih? P.S.frend ima takvu kombinaciju - samo je MB izgleda neispravna - on bi meni prodao (tako u kompletu) , al ja bi prvo da se MB pregleda jel se uopće može popraviti pa tek onda kupit... Najveću svotu koju bi mu ja dao (za ovakvu neispravnu kombinaciju) je cijena ta dva procesora... Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ta dva proca vrijede do max. 350kn. Budući da ti je frend daj mu 300. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
moja malenkost zainteresirana za ta 2x850 PIII jer to bi trebalo biti 8,5x100 dakle FSB 100MHz jel imam tu jednu ploču od ivora koja stoooooooojiiiiii i treba probat jel radi u dualu. Ploča radi u singlu ali mi trebaju dva ista da vidim jel radi u SMPu ... dakle ako nema prodaje meni onda samo da vidim jel ploča radi stabilno u SMPu ... da mi se onda barem procevi posde na koji dan ...
![]() |
#23 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
@rendula - hvala stari ![]() @Black Dragon - mislim da oko toga ne bi trebalo (i neće) biti problema... ![]() Imam sljedeći tjedan neke ispite na faxu, evo pa čim to rješim, javim ti se... pa bi mogli procesori tebi na test a majka ploča kod Raka na "operaciju" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
evo da malo nadovežem; naime, ja sam od gige otkupio dotičnu ploču sa kontrolerom. ploča je od IBM xSeries 220, sa samo jednim 1GHz procom i jednim VRM-om. Ako netko slučajno ima/zna/može nabaviti još jedan VRM za P3, neka se javi meni na PM. kontroler je IBM ServeRAID, Ultra160 - fina stvarčica. Sve je ispravno i fino radi. Dokupio sam 2*512MB PC133 ECC REG SDRAMA na eBayu za 400 kuna i baš se veselo vrti memtest. Sve u svemu ja zadovoljan ![]() ![]() eto, tek toliko da se javim |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ajde bas dobro da radi sve (osim rama).Kada sam prvi puta to vidio mislio sam da nema sanse da proradi.Jos mi je ram izgledao nekako najljpese mislio da ce on raditi a ovo drugo ne a ono obrnuto.Kao sto znas malo sam se igrao sa brus papirom i krpicom pa to sada lici donekle normalno... Samo neka radi sto dulje...SRETNO! ![]() BTW Znaci rame je neispravan?
![]() |
#26 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
onih 128 mega što si mi poslao ne valja, da. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|