|
|
Rezultati ankete: .. | |||
Zagreb |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Split |
0 | 0% |
Rijeka |
0 | 0% |
Osijek |
0 | 0% |
Glasači: 0. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
problem - disk prijenosna memorija
Pozdrav, imam problem s prijenosnom memorijom, Transcend StoreJet 640 gb. Disk je star oko godinu i pol. Nije pretjerano korišten osim što sam prebacio neke stvari na njega nakon kupnje, zauzevši možda trećinu memorije maksimalno. Jedino što mu je moglo fizički naškoditi je nedavna vožnja autobusom, tijekom koje je bio u prostoru za prtljagu, među mekanim stvarima, ali eto, bio je tamo. Možda je došlo do nekakvog puknuća ili prekida unutra od višesatnih vibracija. Inače kada sam ga god koristio pazio sam kod diskonektiranja usb kablova iz kompjutera (dva su, jedan za napajanje, jedan za transfer) uradim ono "safely remove hardware" tako da ne bih rekao da sam tu nešto kriv. Jučer sam ga spojio na laptop i pisalo je da disk zahtjeva formatiranje. Možda bi radio nakon toga, ali naravno da to nisam napravio. Kod spajanja na kompjuter slična stvar, cijeli window My Computer zablokira dok pokušava učitati disk i na kraju se također javi poruka o potrebi formatiranja. Uglavnom, bilo kakav savjet, ili što bi mogao biti kvar bi mi pomoglo. Da sam to rješavam ili nekome nosim. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ja bacim par prijeloga kada moderi srede ili obrisu temu, pa ti otvoris neku koja lici na nesto ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|