|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Komp neće upalit
Više puta mi se to događalo i neznam zašto,jeli to neka kletva koja me prati ili nešto,uglavnom,skoro svaki put kada na nekom drugom kompu nešto mjenjam npr. pržu ili nekaj on neće više upalit!!?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Provjeri jesi dobro spojio konektore u kučištu koji idu na ploču. Atx konektor, probaj upalit bez optike,samo sa hardom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Misliš da probam onako ''škakljat komp'' npr. da probam s svim pa onda bez prže itd. seljakat memu po slotovima i pokušat ovao,onako....čitao sam na Linksovom forumu....sad sam na staroj kanti koja dobro radi s obzirom na godine ali mi se neda sada pa ću sutra pokušat pa vam javim...hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Da imam bebicu ko ti doma nebi čeko ni sekunde al tvoj izbor ![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Najčešči razlog kad pali na guranje je napajanje...
__________________ |
![]() |
#6 |
Premium
|
ma i mene ful kopka onak jer je mrcina taman 5cm od mene ljevo ali se moram suzdržati jer su mi starci malo (kako da se izrazim?) dosadni itd. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw. pa najapanje je ok Sharkoon 480W pa čitao sma na netu da je jako dobro i stabilno i pritom tiho....:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
ne mogu tvrdit da je napajanje.. Kad sam vidio to kod kompića bilo je ..(Nije ga mogao upalit svakih dan 2 od prve... Uzastopno i vrzo pritiskanje tipke za uključenje ga je uključilo... (Promjenio napajanje i od tad OK... U Watima ne bi trebal bit problem Jel ti je ok prikopčano dodatno napajanje na grafičku?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
U ploču uključiti: 24pinski, 4pinski odmah do njega, molex i floppy konektor. Sva četri komada. Ako je BH5 ili slično od 510 BIOS-a na gore žuti slotovi za memu, TCCD naranđasti. Sve postavke Cpu Startup VID, CPU VID, CPU VID Special Control staviti ručno . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|