|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ne kuzim ja taj OCing
Prije mi je proc radio na 200*10(2400+)... i sada idem se ja malo igrati procitam Kovin clanak i idem. Dizem FSB na deafultnom naponu(1.6V) i ide do 216MHz.Ok,vratim na 166 i dizem mnozitelj on ide do 12 (2000MHz) ide i na 2600+ ali nece dignut Win(sve na deafult postavkama napona,memorija na turbo postavkama)....i nakon tisucu resetiranja i svacega dosadilo mi idem ja to sve staviti na ono prijasnje stanje jer nisam vise imao volje.I stavim na 200*10 i nece,dizem napon,tisucu puta se jebem sa onim dolje CMOS jumperom(jer kada stisnem insert se nista ne dogada:confused: ) i nece.Sada najvise sto sam ga digao je 200*9 i 195*8.5 i nece vise od toga.KAda stavim na 200*10izbaci ono CPU has changed or oveclocking fail,pa neka idem u bios i prepravim postavke i vraca se na deafult(11.5*100)... Ne kuzim zasto vise nece na 200*10!?!?:confused: Ptobat cu opet sutra mozda danas nije njegov dan...
![]() |
#2 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Za početak te turbo opcije stavi na optimal ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ok,...probam pa vidim poslije kada uhvatim volju... A ona fora sa drzanjem insert tipke zasto ne pali.Zar ne bi trebalo kada drzis insert dignut se sustavi odmah otici u BIOS ili je normalno da se moram svaki put j.. sa jumperom kada se nece dignuti?
![]() |
#4 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
E, al fora je da okreneš bateriju krivo (mislim na + i -), dakle ne kako treba bit nego obrnuto. To je kao da je i nema. E onda kad ti komp neće bootat, onda samo isključiš napajanje odozadai i pošto nema baterije ti se BIOS restarta. Dakle, svaki put kad ugasiš napajanje, napraviš Clear Cmos. A onda kad ti se sa tim više neda zajebavat, staviš bateriju kak treba bit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() Evo taman se vrti na 200*10,to mi se cini sasvim ok,jos cu malo baciti oko na Kovin clanak o memi pa se jos s njom poigrati pa mi mozda ta fora bude korisitila...thanx! Posto je na 200*10 na deafult naponu(1.6V) bilo bi za ocekivati da ide jos malo zar ne? Da li je zakljucan AGP/PCI kada stavim na 66MHZ AGP ili treba negdje zakljucati i PCI?
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ako si stavio agp 66, onda si zakljucao i pci na 33...to je ok... je to ona "moja" ploča u pitanju...?? moras malo povisiti i napon na NB, barem na 1.65V kad ides na 200fsb... a i slobodno stavi na proc malo vise, 1.65...i testiraj sa S&M-om, za 15 min ces znati kako stvari stoje... postavke memorije za sada ostavi na defaultu...dakle by SPD... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tlacitelj i neznalica
|
Yep,radi se o tvojoj plocici... Da procu cu dignuti malo napon ali sada radi na ovom defultnom pa mi se vise nije dalo zezati... Thanx! Javim se kada zapnem... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|