|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Asus Xonar DG monitoring lag
Odmah se ispričavam ako sam promašio podforum. Nisam našao sličnu temu, pa otvaram novu (ako postoji slična, prebacite ovo tamo). Problem je nastao sa BF3. Budući da se stalno rušala, ugasio sam u biosu onboard zvučnu. Kako mi treba mikrofon za komunikaciju u igri, kupio sam CMI 8738 šrot, ali to je toliki šrot da sam kasnije kupio Asus Xonar DG. Zvuk je super, ali ne mogu koristiti microphone monitoring. Ima lag od skoro pola sekunde, to jest, neupotrebljivo je. Nakon samo par riječi, počinjem zvučat kao (još veći ![]() Taj problem sa lagom nisam imao na cmi šrotu, a ni na sb-live. Koristio bih ja sb-live za komunikaciju, ali jedino outputi rade sa kx-mod driverima, a inače kartica uopće ne radi (blaženi creative sa svojim supportom ![]() Jel imao itko ovakvih problema i jel ima kakvo riješenje? Stvarno je problem kad se ne možeš slušati dok pričaš, za vrijeme igre. Da ne igram na sluške, ne bi bio problem, ali ovako je. (probao sam unidrivere i hrpu stvari, prije postanja ovdje) Svaka pomoć je dobrodošla. EDIT: Ako ima neka druga kartica, koja ua sedmici nema input/monitoring lag, preporučite mi pa ću zamijenit karticu. Samo da nije puno skuplja od 300kn i da je u linksa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|