|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
memorije
koju od memorija u linksa izabrati od ovih jeftinih? PQI, corsair ili geil? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Corsair value. Možeš probat i sa pqi-om al to ti zavisi. Evo ova moja iz siga ide solidno ali može se desit i da potrefiš neku šrotnu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ovisno koji su cipovi na korsu,na gielu i na pqi-u na gielu su bili utt chipovi...al sad nisu najvjerojatnije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
tu naravno govoriš od corsair i geli value serijama? to sve zavisi, na tim value memorijama se vrlo često mijenjaju korišteni čipovi tako da je teško znati na čemu si. premda bi ja možda uzeo pqi među nabrojanima. razlog? prošli tjedan sam vidio pqi memoriju (konkretno 256mb modul) koji je imao hynix čipove na sebi (naravno, rebrandirane na pqi) i ono što me još više iznenadilo brainpower pcb. nisam ga testirao jer je vlasniku to jedini ram u kompu kojeg baš i ne gasi često, a taj komp je thunderbird stroj tako da ga se tu ne može istestirati. planiram otići u links drugi tjedan i pogledati kakav je pqi koji trenutno imaju na lageru pa javim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
evo ja imam 1 gb corsairove meme i radi bez greške. corsair = moj izbor. povoljno a dobro |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
corsair je frula što se tiče oc-a, eventualno neki slabiji clock... ![]() geil ako potrefiš winbond utt čipove i ako imaš minimalno 3.2V vdimm, onda je to sigurno najbolje.. ![]() i pqi - vedranP je sve rekao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja preporučam Kingmaxa iz siga, bijesno se može klokat, a na 400 MHz ef. radi na 2-3-3-6 latencijama. Ak ti se dogodi da ne radi, zamjeniš i to je to, al sumnjam jer meni od 50-ak ugrađenih Kingmaxa nije radilo možda 5, najviše 10.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() radije bi se kockao sa geilom, mozda uleti WINBOND UTT (čitaj ddr500@2.0-2-2-x@3.3V) i onda dereš sve, a ako i ne bude utt, opet imaš solidnu ddr400 memu... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|