|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Win XP 64 ili Win 7
Imam odnedavno toshibu Satellite l665 - 1dw i dosla je s win 7 64 bit os-om. Posto mi ne treba dx 11 potpora (ne igram neke novije naslove, ionako imam desktop za to) dali bi mi preporucili da stavim 64 bit win xp.Win xp bi bio legalan takodjer tako da s te strane nije bed. Hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Dal ima neke potrebe prelazit na XP? Inace nema smisla da ides sa 7 na XP. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Nema potrebe, Win7 ima compatibility mod za XP ako bas treba i rijetki su programi koji bas nikako nece raditi na 7ci a sve vise je onih koji ne rade na XPu.
#4 |
Premium
|
ma ne, nije uopce stvar u tome da nesto na 7ici ne radi, radi ona cist ok, samo mi se cini da bi xp radio bolje, brze, posto manje resursa trosi, 7ica zna stekat a ako maknem aero sucelje kaj sam dobio, os koji izgleda ko xp al ne mozes narihtat my documents da je na d, npr. |
![]() |
![]() |
#5 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ne kužim kak nemreš na sedmici stavit da dokumenti budu na D disku? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
HAHAHAHA znao sam da ce netko stavit sliku vezanu za my documents ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja bih zadržao Win7 na kompu čisto radi nekih stvari bolje rješenih nego u XP-u (postavke mreže npr.), lijepšeg izgleda (ok, subjektivno) kao i funkcionalnosti (Aero Snap mi je must have ![]()
#8 |
Premium
|
Hmh, ok, postavke mreze mi nisu toliko kljucne mada...Aero snap, peek i ostale stvari priznajem jesu fora al nisu toliko kriticne, na desktopu ih vrlo cesto koristim, na laptopu bas i ne...u svakom slucaju dao si mi o necem razmisljat hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Evo ti konkretno: 2x8540w, jedan WinXP64, a drugi Win7Pro64. Ovaj sa xp-om je bio zamjetno sporiji pa smo i na njega stavili sedmicu. |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Zanimljivo, istina, radi kernela win xp ak je negdje nestabilan ode cijeli sustav u kiflu, hmh. Hvala na odgovoru. Mislim da mi na kraju ne preostaje nista drugo nego da sam probam, pa ako nekog zanima mogu postat rezultate ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|