|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
linksys wag200G ili simens sx 763 triocarnet
Pozz svima! Posto mi je simens zakljucan i nemogu ga konfigurirati s pppoe nabavio sam linksys wag200g koji nema WAN konektor(jebiga dobio ga). Moze li mi neko pomoci (ako uopce ide) kako da ga konfiguriram da bi to proradilo jer sam svarno sve probao kaj je u mojoj moci ali ne ide. Slozio sve ip adrese i sve to ali ne sljaka. Neznam kako da dobijem Wan izlaz za linksys-u, a samim time kako da sve to slozim... Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima..
![]() |
#2 |
Kyro
Datum registracije: Dec 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Super a hoce li mi onda ruter raditi kao i prije tj. hoce li mi raditi televizija telefon i internet kao i prije, jer me strah da ako to radim ne izgubim televiziju ili tako nesto.. Mozda pitam gluposti ali nisam bas doma s tom problematikom pa bi molio nekog tko se bolje kuzi u to da mi objasni.. Boga mu pa zato i sluze forumi.. ![]() Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima
![]() |
#4 |
Premium
|
pa kaj nitko nezna rijesiti ovaj problem.. Probao bi potraziti i na stranim forumima ali uopce neznam kaj da napisem u google da bi bio zadovoljan odgovorom... ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Odgovora je malo jer je sa Carnet - om "škakljivo" riješit željeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
hvala na odgovoru.. neznam kaj je tak skakljivo.. zato sam i pitao ovdje jer sam se stvarno mucio s ovim modemom da ga upogonim ali nisam uspio.. ![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
Da sad ne pišem u detalje, pogledaj malo teme vezane za Carnet pa će ti biti jasnije, osnovni blem je forsiranje Carneta da je konekcija namjenjena jednom kompu / accountu odnosno baš da ti zakomplicira / onemogući spajanje više kompova preko jednog accounta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Nikky hvala jos jednom na odgovorima.... Ma ubio sam se 2-3 dana pokusavajuci sloziti i nece pa nece, pa mi nije jasno da li je s ovim ruterom linksys koji ja imam uopce to moguce.. To me trenutno interesira jel nema wan ulaz, a neznam kako da dobijem taj wan ulaz tj da modificiram jedan lan ulaz da glumi wan.. Tesko mi je objasniti jel nisam bas doma u toj problematici..
![]() |
#9 |
Moderator
|
Imaš "jednostavno" rješenje, trampi WAG za WRT model. Čak ni tada nije siguro da ćeš uspit složit radi Carnet konekcije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|