|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
IE 6 i sejvanje stranica
IE 6 sprema stranice u *.php obliku a ne u *.html. Naravno kada ih tako pospremi IE 6 ih nezna pročitait već se pojavi prozor ''kaj sad dalje, tražiti na netu ekstenziju ili otvoriti sa nekim postojećim programom''. OK neka ih otvara sa IE ali problem je sada kaj nemam niti jednu sliku na stranici već je sve puno crvenih križića (više ne postoji folder sa tim slikama, kao što je prije postojao kada sam sejvao stranicu). Da stvar bude još mutnija u File meniju pod Save as postoji samo *.htm , *.html i *.txt ekstenzija a zašto ih on sejva u *.php-u neznam........ Radi se o XP, SP1 i ne neću operu firefox ili SP2 (zato kaj mi je pola sustava porihtano sa radi sa IE-om).......... P.S. Nisam siguran ali mislim da sam vidio sličan thread (no trenutno ga nemogu naći), ako postoji dajte link.... THX ![]()
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ie ti stranice sprema u onom formatu u kojem su pohranjene na serveru. dakle ponekad je to html, a ponekad php a ponekad nesto trece ono sto ti moras napravit je, nakon sto stavis save as dole u "save as type" odabrat "web page, complete" tada ce ti sacuvat i stranicu i sve sto je na njoj mozes odabrat i Web archive i tada ce ti sve sto je na stranici strpat u jednu datoteku
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Problem je u tome kaj ja nemam opciju ( u save as type ) ''web page, complete'' vec samo opciju *.html i *.txt.... To se počelo događati iznenanda, recimo prije 2 dana sam mogao spremiti stranice ovog foruma u html-u a sada ih sprema u php-u ( i ka tome nemam niti jednu sliku u tom spremljenom php-u ).... Nije da sam posjetio neku stranicu pa ju nemre spremiti već se to počelo događati sa svim stranicama......
![]() |
#4 |
Premium
|
Dajte nije valjda da nemate vise ideja kak da ovo riješim ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Na koju foru i koje posljedice budu nastale nakon što to napravim ? Misliš li na Add/Remove Windows components, ako to napravim hoće li on zapamtiti sve favoritese ili će sve postavke izbrisati....?
![]() |
#10 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Našao sam na http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en IE 6 od nekih 450 kb (?????????), instalirao ali problem i dalje postoji..........
![]() |
#13 |
Premium
|
Da Php Designer 2005, ali prije 2 mjeseca i nisam ga zadnjih mjesec dana pokrenuo, a problemi su se počeli javljti prije cca tjedan dana........ Da stvar bude apsurdnija, na jednom forumu sam skidao nekoliko threadova o postavkama kompa, skinem prvi OK, skinem drugi OK, pokušam treći i odjedamput ''blenk'' ko za inat više neće....... BTW kaj znači ona postavka ''language'' (Central european, Cirilic (DOS), Cirilic (ISO)...itd.) ? I da još jedna pojedinost, u polju ''save as'' ime stranice nije naslov threada već svaki put showthread....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|