|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Acess point, router
Ne znam tocno strucni naziv, ali trebao bi mi ruter koji bi hvatao jednu mrezu, te bi se na njega spajao zicno s kompom. E sad me zanima dali postoji nesto tipa da se s tim ruterom spajam na tu mrezu, a da se lapom spajam na taj ruter bezicno isto? Komp moze zicno. Imam siemens sx763 i mislim da ne mogu nista slicno s njim izvesti, ta mreza nije zasticena, tj. mac adresa od mog kompa je upisana, i od lapa tako da je zastita na taj nacin. Ta mreza je udaljena cca 150m, ali cak i sa obicnim usb adapterom je hvatam, i sa lapom. Imam jos jedan problem, ruter od frenda je udaljen od mene nekih 70m, ne mogu ga uhvatit nikako, jest da ne postoji opticka vidljivost, tj. 2 zida su izmedu, ali u drugom pravcu na toj ili malo samo manjoj udaljenosti hvatam, jest da je signal los, ali hvata ![]() I sad mi treba preporuka rutera koji bi obavljao ove dvije funkcije, te antene koju bi postavio na taj ruter. I dali se moze npr, on povezati zicno s kompom, a postojeci wifi usb prebacit u acess point i sherati tako da se lap bezicno spaja s kompom? Malo previse pitanja :s Hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|