|
![]() |
#1 |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
(riješeno) Corsair CX430 - na testeru ne gori -5 V lampica
Pozdrav ! Ovako , nabavio sam za neke jeftine novce ovo napajanje (cx430) , iako sam bio skeptican prema njemu ! Ali je full novo , zapakovano i s garancijom od 3 godine , pa reko ajd ! To napajanje sam planiro stavit u kuciste s osrednjom konfom , koja josh nije ni potpuna ! I iz ciste radoznalosti idem provuc napajanje kroz power supply tester , za koji znam da pouzdano valja ! Spojim 24 pinski jack i popale mi se sve lampice (+3.3V , +12V , PG , +5VSB , +12 , i +5V) osim -5V ?! Ostale molexe za napajanje sam takodjer provukao i rade kao sto bi trebali (Hdd conn , sata napajanje , pci-e vod , i floppy) Pogledao sam malo u manualu koji je dosao s napajanjem ,i vidio da se -5V nigdje ni nespominje , a ostali vodovi da , moje je pitanje dali je to normalno za ovo napajanje , ili je neka greska ?! Molio bi vas odgovor , da me postedite kupusarenja po drugom kompu na kojem bi mogao isprobat dali napajanje radi ili ne ! Hvala unaprijed ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...estranged....
|
Zar nitko josh !? Eo nabasao sam na netu da "nova" napajanja nemaju "-5V circuit" , pa je onda valjd ispravno ! Al volio bi potvrdu ako netko to zasigurno zna ! Zadnje izmijenjeno od: paint-it-black7. 20.04.2011. u 14:38. Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Evo ti zasigurno -> -5V se ne koristi vec desetcima godina u "standardnom" piceku. Ako ne koristis nekakvu legacy signalizaciju (a la RS232 i ekipa), i -12V ti je beskoristan.
![]() |
![]() |
#4 |
...estranged....
|
Tnx Bubba ! Sumlja uklonjena , moze lock na temu ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas