|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Problem s instalacijom wireless adaptera WMP54G
Ne zeli instalirati driver za linksys cisco WMP54G v4.1 u device menageru pise network controler i onaj zuti upitnik. Imam orginal cd a i skinuo sam sam stranice proizvođača ali ne prepoznaje uređaj. Taj adapter je radio prije, ali je zamjenjena ploča. Pobao sam i na drugom kompu instalirati ali ista stvar. Kada sam pokušao deinstalirati aplikaciju koja je od prije na disku javljao je error i nije htio pa sam ga maknuo pomoću tune up-a. Sada opet neće. Molim savjet. hvala konfa: Asrock 775i945GZ pentium 4 2.8GHz DDR2 533 2GB WIndows XP sp.3 Zadnje izmijenjeno od: nino. 24.03.2011. u 19:52. Razlog: Ok, ali nemoj boldat slova, pusti original, ubaci grafu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ako možeš probaj instalirati windows 7 i on će ti automatski instalirati drivere. Ali ovo probaj kao krajnju soluciju
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kaj je nabolje onaj drugi komp u koji sam upiknuo karticu ima win7 ista stvar nece instalirat nece nac na netu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Probaj ovako. 1)Izvadi adapter 2)Instaliraj drivere sa cd-a 3)Restartat računala 4)Ugasiš računalo i staviš adapter i upališ računalo Tako sam ja riješio svoj problem s jednim drugim adapterom
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Osim već sugeriranog provjeri: - ako se radi o WMP54G v4.1 reviziji onda bi Device ID trebao biti "PCI\VEN_1814&DEV_0301&SUBSYS_00551737" ta je bazirana na Ralink RT61 chipsetu onda skini sa ove stranice (PCI/mPCI/CB (RT256x/RT266x) - 08/24/2009 - 2K/XP:1.2.8.0). Kako je dobiveno zapakirano sa instalsheld gofnom moraš ga pokrenit / raspakirat, neovisno šta će napravit kopiraj na drugo mjesto sami raspakirani driver. Ako automatski ili manualni update drivera bude zezao posluži se ovim savjetima, neovisno šta se tu priča o x64 verziji. Ovo je 99% rješenje tvog blema jer je driver debelo novije verzije u odnosu šta daje Linksys (10/18/2005, 1.00.03.000). - gledao sam manual mobo ali ne piše kako raspodjeljuje rasurse između grafe i PCI slotova, u prevodu ponekad treba probati add-on karticu u drugom PCI slotu ako sumljaš da se "kolje" sa drugim hw |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|