|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
(riješeno) Potrgan usb port na laptopu
Pozdrav, Kao što u naslovu piše , sestra je uspjela strgati oba usb porta na svom dell laptopu. Pod strgati mislim, da oni jezičci sa kontaktima više nisu dio laptopa. Neznam na koji način joj je to uspijelo ali eto. Zanima me da li je netko imao slična iskustva i gdje je odnio laptop na popravak? Ja sam otišao u kodeks d.o.o.(zastupnik za dell) i oni bi (razumljivo) mijenjali cijelu matičnu (1540kn). Mene zanima da li je moguće samo zalemiti novi par usb portova na matičnu i ako je moguće, gdje ? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ja bih prvo predlozio ovo ako je moguce,prepostavljam da barem ima jos 1 ili 2 usb porta negdje na tom laptopu,mozda iza,pa da nabavis neki usb hub?Ili ima stvarno samo ova 2 usb porta,a ako ima samo ta 2 usb porta onda mora imati laptop,mislim da svaki ima ExpressCard slot i njega iskoristis za 2 usb porta (nabavis usb hub koji ide u ExpressCard slot)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Hvala na ideji. Da, to su jedina dva usb porta. |
![]() |