|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
MX super mouse tuning !
Ha ha, zaboravite na PS2, ukopčajte svoje MX miševe u USB jer onda možete ovo: http://discuss.futuremark.com/forum/...=1#Post4503925 tko proba nek javi mene je malo frnja ali ću probat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja svog mx500 vozim na 500hz već nekoliko mjeseci. Čini mi se da mi je crosshair dosta glatkiji dok igram wolfensteina, no neznam dali rješava problem negativne akceleracije jer sam to odavno sredio nekim drugim trikovima. 1000hz ne pokušavajte jer vam 99% neče raditi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Sigurno je...ako ti miš ne radi samo budaš u safe mode i vratiš stari usbport sys (ionako moraš sve radit u safe modu da vidnows ne vrati original fajl) Vjerojatno ćeš morat povećat malo sensitivity u igrama nakon što patch uspije
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo probaj s ovim izmjerit razliku Zna li tko, ima li način da se refresh rate uvijek drži na maximumu? Ajde twikeri i windows ownageri, da vas vidimo ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
jel to vrijedi i za Microsoftove miseve. imam doma vetrana Intelli Explorera koji jos nije za baciti.
![]() |
#9 |
Premium
|
Cek ak sam dobro shvatio ti samo tweaka USB controlor. ali fora je u tome kaj je mei i skener i printer na USB-u pa bi moglo biti problema.
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Mali problem ![]() Naime meni nema nigdje dllcache folder, znam da je skriv sve živo sam pretražio jednostavno ga nema. Naravno probao sam u drivers folder al cursor se ne miče :x Inače mx500 winxp sp2. E da šta će bit s drugim uređajima (printer,usb mp3) ak radi na 500 :O ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Aha našao sam, ali opet niš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Može se dogodit da printeri ili skeneri ne rade...mislim da bi na 250hz trebao sve radit. Stvari poput usb diska i digitalke meni rade ok na 500hz... Twikani usbport.sys treba stavit u dllcache i drivers folder u safe modu, jer ako to napravite u "običnom" modu windowsi će prilikom dizanja vratiti originale i neće bit nipta od toga.
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Vjerojatno neki bug...miš refresha svako 0,00025 sekundi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
inace taj tweak radi za sve miseve jel se jednostavno OC-a USB sad kakva ce kompatipiblnost sa ostalim uredjajima biti to je upitno. inace je ne vidim tu nista posebno niti ikakve koristi od toga jel ionako ne poevecavate rezoluciju misla ili osjetljivost. istu stvar bi dobili da jednostavno usporite mis u mouse properties-u!
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Evo ja danas OC-ao svog Geniusa Superiora na 500hz i sve radi(da ne ureknem) ![]() Zanima me jel imao netko problema s drugim uređajima spojenim preko USB-a,da je nešto crklo ili slično? Znam da je stara tema al je jedina o tome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#22 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Na ovom tvom linku pojavljuje se poruka: VirtuaNews Message Sorry, you cannot leech this file. You must visit the home page here I onda kada kliknem na "here" odfura me na neku ludu stranicu gdje se uopće ne mogu snaći, a pretpostavljam da treba biti i član da bi uopće mogao nešto skinuti. Daj nek netko ko je skinuo taj file stavi na neki free server ili nešto sl. jer ima nas još koji bi htjeli modati svoje MXeve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
A dolje lijepo sitnim slovima piše da treba isključiti Firewall ![]() ![]() Thanks ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
Citiraj:
Da nemas mozda mouse trail ukljucen!? |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ja imam mouse sa kuglicom... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|