|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
![]() Bok, isprike ako ova tema već postoji, trebala bih pomoć,dakle radi se o tome da dok sam imala vistu mogla sam ići na net preko lana ili wirelessa (kad bih upalila laptop sam bi odmah pronašao mreže i pitao da li se želim spojit),a sad kad je instaliran xp javlja da je not connected,u my networks mi je on naveden kao enable (inače se spajam preko tele2 usb sticka,a htjela bih se u knjižnici spajat na njihovu mrežu),da li mi može netko objasnit kako da to riješim (inače nemam pojma o pc-ma pa molim ako mi to možete što jednostavnije objasnit). Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
kolko ja znam treba ti traiber za w-lan i kada je instaliran moras ga aktivirati a dali je nstaliran mozes videti u sistemu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
da li ti je uopće uključena antena na laptopu (pogledaj u manualu od laptopa kako se uključuje) ? -->
da li su ti instalirani driveri za wlan karticu ? - to možeš provjeriti u control panel / network connections - i tu ako imaš WLAN ili wirelles local area network, onda ti je instalirana, pogledaj da li je omogućena (enabled), ako nije, onda odi desni klik na to i klikni na enable, pa dvoklik da ti otvori WLAN mreže na koje se tada možeš spojiti. Ako ti ih ne izlistava mreže, onda ti vjerojatno antena nije uključena (ili moraš koristiti neki drugi software), provjeri u manualu od laptopa kako se ona uključuje. da li ti je uopće uključena antena na laptopu (pogledaj u manualu od laptopa kako se uključuje) ?
da li su ti instalirani driveri za wlan karticu ? - to možeš provjeriti u control panel / network connections - i tu ako imaš WLAN ili wirelles local area network, onda ti je instalirana, pogledaj da li je omogućena (enabled), ako nije, onda odi desni klik na to i klikni na enable, pa dvoklik da ti otvori WLAN mreže na koje se tada možeš spojiti. Ako ti ih ne izlistava mreže, onda ti vjerojatno antena nije uključena (ili moraš koristiti neki drugi software), provjeri u manualu od laptopa kako se ona uključuje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|