|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
The device may not be present
Društvo, nakon što sam laptop stavio u stand by mod, pri slijedećem "dizanju" iz stand by moda nisam se više mogao spojiti bežićno.. Prvi korak bila mi je ponovna deinstalacija i instalacija wlan drivera, ali mi je u tom koraku izbacilo slijedeću poruku.. "The device may not be present or could have been ejected" i "Correspondent card is not inserted..." napominjem da nisam danas instalirao nijedan program i da sam do tada bio najnormalnije bežićno spojen... Pokušao sam i sa system restore, ali mi nije pomoglo.... Laptop ima ugrađenu wlan karticu.... Spajanje preko usb wlan sticka ide najnormalnije, kao i žično spajanej.... Ako ima neko ideju, bio bi mu zahvalan... Laptop je emachines e5220.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Daj mi reci da nisi slučajno na Bnetu, dogodila mi se slična stvar jučer na sestrinom kompu sasvim neobjašnjivo, da nisu nešto updateali na sistemu pa usput zajebali? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Samo da kažem da je problem riješen...Na koji način...Nemam pojma...Valjda se komp dobro naspavao, pa se danas normalno "digao" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|