|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Umreziti Thompson ST780i WL i D-Link DSL584T
Thompson --> D-Link -->
Odnosno, da je thompson prvi u mrezi i u njega je spojen 1. komp, maxTV i D-Link (+ laptop bezicno), D-Link da je na 20m LAN kablu i u njega je spojeno 3 kompa. Znaci, od postojecih mogucih 3+1 kompa, dobio bi 4+2, sto mi puno znaci jer se sad spajam preko VMC sticka. Pa me zanima - da li je moguce i kako? Nikad to nisam radio i totalni sam laik po pitanju IPa, konfiguracije i sl stvari, pa molim za pomoc ![]() Dakle, htio bi ova dva modema umreziti na ovaj nacin:
splitter --> Thompson --> D-Link Odnosno, da je thompson prvi u mrezi i u njega je spojen 1. komp, maxTV i D-Link (+ laptop bezicno), D-Link da je na 20m LAN kablu i u njega je spojeno 3 kompa. Znaci, od postojecih mogucih 3+1 kompa, dobio bi 4+2, sto mi puno znaci jer se sad spajam preko VMC sticka. Pa me zanima - da li je moguce i kako? Nikad to nisam radio i totalni sam laik po pitanju IPa, konfiguracije i sl stvari, pa molim za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Barem je to receno u ovom podforumu vise puta.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa nesrećo, traži dalje. Tu D-Link glumi switch, sve u istom segmentu ip adresa, a na D-Linku ide: - gasi adsl konekciju / postavi na manual ako može - gasi DHCP Server - manualni DNS, DNS1=ip od ST780 - routing podesiš da routa na ST780 Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 24.11.2010. u 20:12. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|