|
![]() |
#1 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
(riješeno) Windows ne prikazuje HDD
Pozz imam problema sa trećim hardom u kompu , naime bios ga uredno pokazuje ali u windowsima više ta particija ne postoji... kaj se desilo : frend je došao sa starijim hardom da provjerimo jel radi, na njemu je ( sad znamo ) sj.. elektronika, kad smo ga spojili , zaškljocalo je napajanje kaj je uzrokovalo da takoreći popucaju particije...ugl, morao sam ponovo instalirat win... i šupim ja gore opet novu sedmicu na sistemski disk i radi, super, al kaj je sad, kad se pali komp win boot manager mi nudi 4 opcije: old windows ( neam pojma ) windows 7 ( svježe instaliran ) vista ( bila nekad davno napravio upgrade na w7 ) xp (to je valjda sa tog frendovog hdd ) naravno ništ osim ovog novog w7 ni ne radi sad, kajaznam, moguče da je ovaj hdd se totalno zblesirao pa kad ga zvadim više neču imati taj boot skrin, dali postoji neki drugi način da se to makne, i jel moguče da je ovaj riknuo pa ga zato neče prikazat ( več dugo mi nije riknuo hdd pa se ne sječam dal ga bios pokazuje ak je gecrkt ) imo ko kakvu ideju? želio bih se riješit tog boot manager skrina i saznat kaje s hdd ,hvala EDIT ; RIJEŠENO , DRAJVU NIJE BILO DODJELJENO SLOVO, RIJEŠIO U DISK MANAGERU.... (a za bootmanager ima win7 dvd onaj startup fix) MOD molim lock ili brisanje Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 04.09.2010. u 11:17. |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|