|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
internet na laptopu
internet mi je super radio do neki dan kad se pojavila greška u google chromu error 105, i od tada ne mogu nikako na internet ni preko morzille ni crhoma,a wirless mi pokazuje da je spojen i da je sve uredu ,kako da to sredim molim pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Reinstaliraj browsere, počisti registry, provrti antivirusni.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
jesam , to sam sve uradio |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
http://www.fixya.com/support/t1238477-chrome_error_105 Evo, pričaju po selu da to može biti do neispravnog modema, antivirusnog koji blokira GC, samog Google Chrome-a, postavki routera... Ja bih probao postavke routera.
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
prekjucer mi je bio lik iz pošte i to namjestio sve , izgleda da je promjenio pass od rutera jer nemogu uci u postavke, a kad sam probao ici na net preo mobitela sve je radilo dobro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Lik iz pošte? Misliš valjda iz službe za korisnike? Možeš ti te postavke resetirat. Samo nađi na routeru malu tipku reset i "ubodi" ju s nečim tankim i drži nekoliko sekundi te ćeš opet imat tvorničke postavke.
![]() |
#8 | |
Banned
|
Citiraj:
napravio sam restart , nece opet sve je isto, samo nisam znao da stavim sifru od wirlessa , sad sam se spojio preko mobitela radi bez problemauopce ne trazi sifru,, jel zna netko kako sad da vratim sifru jer mi net nije flat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovaj programčić će ti reći koje su šifre. Ali samo one koje su na kompu, a ako si se uspješno spajao, onda su memorirane na kompu. http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html
![]() |
#10 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
da ne otvarqm novu temu samo za jedno pitanje, ovdje ću se prišlepati, zanima me samo koja je brzina ovih mobilnih interenta, konkretno usluge koju pruža Vip. Sve su reklame o količini podataka i cijenama, a nigdje o brzini.... ako netko una bio bih zahvalan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Brzina uvelike ovisi o mjestu gdje se nalaziš tj. o jačini signala. U ovom se članku raspravljalo o otme pa baci oko. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=192744
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Puno hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|